Έξαλλος με τον Τριτσώνη ο Λαγός

Έξαλλος με τον Τριτσώνη ο Λαγός

Ο Λαγός… τα έχωσε στον Τριτσώνη, “χρεώνοντάς” του ότι επέτρεψε στους παίκτες της Καλλονής να κάνουν συνέχεια θέατρο και καθυστερήσεις!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Με τον διαιτητή Τριτσώνη -και όχι άδικα- τα είχε ο Τάσος Λαγός, κάτι που φάνηκε τόσο μέσα στο παιχνίδι όσο και μετά τη λήξη και την ήττα του Παναθηναϊκού από την Καλλονή με 1-0, στις δηλώσεις που έκανε ο νεαρός μέσος στο συνδρομητικό κανάλι…

“Αν δεχτείς το γκολ, ιδίως εκτός έδρας και με τέτοιες ομάδες, είδατε τι συνέβη εκτός έδρας. Πέφτανε κάτω, έκαναν όλο καθυστερήσεις, θέατρο για χτύπημα… Νομίζω πως όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν. Όλο λέμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάθε χρόνο γίνονται και χειρότερα. Δεν γίνεται να πέφτουν όλη την ώρα κάτω, να κάνουν καθυστερήσεις, να κάνουν θέατρο και ο διαιτητής να κάθεται έτσι και να μην κάνει τίποτα. Ας τους βγάζει κάρτα και ας είναι δεύτερη. Δεν το κατάλαβα”, δήλωσε ο Λαγός με νόημα στην κάμερα της NOVA.

Και πρόσθεσε: “Δηλαδή όταν εμείς κερδίζουμε και είμαστε στη Λεωφόρο ή όπου αλλού και αν είμαστε, θα κάνουμε αυτά τα πράγματα; Θα καθίσουμε να κάνουμε καθυστέρηση; Ας μας βγάλει κάρτα και εμάς ο διαιτητής. Οι πιο πολλοί παίκτες σήμερα είχαν κάρτα, έκαναν καθυστέρηση και ο διαιτητής δεν έβγαζε δεύτερη κίτρινη. Τι να πω…”.

“Εμείς ανεβάσαμε τον πήχη” 

Παράλληλα, δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι έκανε και ο Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος είπε από την μεριά του: “Είμαστε πολύ προβληματισμένοι, δεν είναι εικόνα που αρμόζει στην ομάδα μας. Εμείς ανεβάσαμε τον πήχη με τις περσινές εμφανίσεις και τα περσινά αποτελέσματα, εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε με το πρόσωπο που πρέπει και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στο πρωτάθλημα”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News