Στον εισαγγελέα σήμερα Μαρινάκης και άλλοι δέκα!
Εκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιώργου Σαρρή έχουν κληθεί για κατάθεση ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, τα στελέχη της ΕΠΟ Παπακωνσταντίνου, Κουρίδης, Σταθόπουλος, και οι διαιτητές Μπριάκος, Δούρος, Ιωαννίδης, Αμπάρκιολης και Κάμπαξης.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Έντεκα παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου θα βρεθούν σήμερα Δευτέρα ενώπιον του εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα προκειμένου να καταθέσουν με την ιδιότητα του υπόπτου στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.
Μεταξύ των υπόπτων είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής. Η κλήση τους σχετίζεται με το περιεχόμενο του βουλεύματος του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών βάσει του οποίου συνδέθηκε η δικογραφία για τους στημένους πίνακες διαιτησίας με τη δικογραφία για την έκρηξη στο φούρνο του πρώην διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα. Σύμφωνα με το βούλευμα, “ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στενοί συνεργάτες του προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας, κάποιους από τους οποίους και προσλαμβάνουν σε καίριες θέσεις της ΠΑΕ, μετά την αποχώρησή τους από νευραλγικές θέσεις που κατείχαν στο Δημόσιο”.
Εκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιώργου Σαρρή έχουν κληθεί για κατάθεση ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, τα στελέχη της ΕΠΟ Παπακωνσταντίνου, Κουρίδης, Σταθόπουλος, και οι διαιτητές Μπριάκος, Δούρος, Ιωαννίδης, Αμπάρκιολης και Κάμπαξης. Οι 11 παράγοντες είχαν κληθεί ενώπιον του εισαγγελέα στις 20 Αυγούστου, ωστόσο οι συνήγοροι τους ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία έως τις 15 Σεπτεμβρίου επικαλούμενοι τον όγκο της δικογραφίας.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Χεσούς Καστίγιο - Το ποσό πώλησης»
- Σερβικό δημοσίευμα για Παναθηναϊκό και Μπόνγκα - Το ποσό της ρήτρας
- Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μέμφις Ντεπάι!
- Παναθηναϊκός: Πρόταση για Γκαγιάρδο και νέο σενάριο για τον πάγκο
- Γιαννακόπουλος: Οριστική απόφαση για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός
