"Χαρά για τη συμμετοχή"

"Χαρά για τη συμμετοχή"

Η αντίστροφη μέτρηση για το “Nick Galis Cup” έχει ξεκινήσει και ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει ο Άρης προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Παναθηναϊκός θα είναι μία από τις ομάδες που θα τιμήσουν τον Νίκο Γκάλη, με τη συμμετοχή τους στο 1ο διεθνές τουρνουά “Nick Galis Cup”, το οποίο διοργανώνει ο Άρης το διήμερο 20-21/9 στο “Nick Galis Hall”. O αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη έδειξε ανυπόμονος για το μεγάλο ραντεβού της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά ο 34χρονος γκαρντ μιλώντας στο arisbc.gr για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο τουρνουά τόνισε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα λάβουμε μέρος στο τουρνουά που διεξάγεται προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Όλοι φυσικά γνωρίζουμε τι σημαίνει ο Νίκος Γκάλης για τον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο για το ελληνικό μπάσκετ, οπότε δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε χαρά για τη συμμετοχή μας”, επισήμανε ο Διαμαντίδης.

Το “παρών” στο “Nick Galis Cup” θα δώσουν πολύ δυνατές ομάδες κι αυτό σύμφωνα με τον Διαμαντίδη θα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. “Το επίπεδο των ομάδων είναι υψηλό κι αυτό σημαίνει ότι θα λάβουμε σημαντική βοήθεια στη συνέχεια της προετοιμασίας μας”, τόνισε.

Κλείνοντας, ο 34χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού ευχήθηκε “ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο να απολαύσει όμορφο μπάσκετ από τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News