"Είχαμε πολλά νεύρα"

"Είχαμε πολλά νεύρα"

Σε ακόμη ένα χαμένο ημίχρονο και στον εκνευρισμό αναφέρθηκε ο Αναστασίου μιλώντας στους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού φρόντισε να κάνει συστάσεις στους ποδοσφαιριστές του μια ημέρα μετά την ήττα από την Καλλονή στη Λέσβο, επισημαίνοντας τα λάθη τους και ξεκαθαρίζοντας ότι σειρά παίρνει πλέον ο αγώνας με τη Ντιναμό Μόσχας για το Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε στους “πράσινους”:

“Είχαμε πολύ κακή εικόνα, πετάξαμε πάλι ένα ημίχρονο και χάσαμε ευκαιρίες και αυτή τη φορά το πληρώσαμε. Από την αρχή της σεζόν δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι αλλά ακόμα συνεχίζουμε να σπαταλάμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται στα ματς.

Επίσης η συμπεριφορά μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε σε αρκετές περιπτώσεις. Μας παρέσυρε ο αντίπαλος και πέσαμε στην παγίδα του. Χάσαμε την ηρεμία μας όταν άρχισαν να κάνουν καθυστερήσεις και αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Στο τελευταίο διάστημα του αγώνα είχαμε πολλά νεύρα και δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε”, είπε αρχικά.

Για τον αγώνα με τη Ντιναμό Μόσχας, ξεκαθάρισε στους παίκτες του: “Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω ματς το παιχνίδι με την Καλλονή. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια από εδώ και στο εξής και στρέφουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση με την Ντιναμό που ακολουθεί την Πέμπτη”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News