Σοκ με Ντεπάι η PSV
Χωρίς τον Ολλανδό επιθετικό της θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό η ομάδα του Φιλίπ Κοκού, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η PSVΑϊντχόφεν από νωρίς στη φετινή σεζόν! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Telegraaf” ο τραυματισμός που υπέστη ο Μέμφις Ντεπάι στην ήττα της ομάδας του από την Τσβόλε είναι πολύ σοβαρός και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 1,5 με 2 μήνες!
Αυτό σημαίνει πως ο Ντεπάι θα προλάβει να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό μόνο αν γίνει κάποιο… θαύμα και ξεπεράσει γρήγορα τη ρήξη που υπέστη στη βουβωνική χώρα.
Δεδομένα ο νεαρός Ολλανδός φορ θα χάσει τα πρώτα δυο παιχνίδια της PSVμε Εστορίλ και Ντιναμό Μόσχας, πολύ δύσκολα όπως φαίνεται θα προλάβει το πρώτο παιχνίδι με το “τριφύλλι” στις 23 Οκτωβρίου και βάσει λογικής θα κάνει αγώνα δρόμου για τον δεύτερο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στις 6 Νοεμβρίου.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γάτας: «Αυτές είναι οι σχέσεις παικτών-Μπενίτεθ, τι χρεώνουν στον Ισπανό»
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν θα... αιφνιδιάσει τη Βαλένθια
- Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακές εικόνες από τον Βοτανικό – Παίρνει μορφή το γήπεδο (vid)
- Ραπτόπουλος για Λουτσέσκου: «Ακούστηκαν κάποια πράγματα για Παναθηναϊκό, αλλά...»
- Παναθηναϊκός: Ομάδα-έκπληξη τσεκάρει τον Μπενίτεθ
