Ετοιμάζουν την κατεδάφιση της Λεωφόρου μας!

Ετοιμάζουν την κατεδάφιση της Λεωφόρου μας!

Μπλόκο στα 7.000.000 ευρώ από το Ελεγκτικό Συνέδριο που θα πηγαίναν στην ανακαίνιση της Λεωφόρου, αυτήν που είχε παρουσιάσει ο Γ.Αλαφούζος πριν κάτι μήνες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Δεν δίνονται για λόγους οικονομίας, για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος και… επειδή το γήπεδο στον Βοτανικό θα είναι έτοιμο σε 5 χρόνια!!!!

Όλα αυτά την ώρα που περιμένουμε -συγκεκριμένα μέσα σε 10 μέρες περίπου- αν το ΣτΕ θα καταψηφήσει το Προεδρικό Διάταγμα!

Για τα λεφτά είχα γράψει πριν καιρό πως δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν θα μας τα δίνανε γιατί στην Ελλάδα της κρίσης να ρίχνεις 7.000.000 ευρώ για μια ανακαίνιση με σκοπό να κρατήσει 4-5 χρόνια ήταν σαν να τα πετάς.

Αυτό όμως που εξοργίζει και σιγά-σιγά φαίνεται τι πάει να γίνει είναι ότι δημόσια όργανα επικαλούνται πλέον -μετά τον Δήμαρχο της Αθήνας- λόγους δημόσιου συμφέροντος και παράλληλα κάνουν τα μέντιουμ ότι θα χτιστεί γήπεδο στον Βοτανικό μέσα στα επόμενα 5 χρόνια!! Μαντεύουν ότι θα χτιστεί στην περιοχή δίνοντας συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα σε μια ιστορία που φαινομενικά έχει σταματήσει εδώ και 4 χρόνια και δεν έχει κάποιο χρηματοδοτή.

Εκτός προφανώς αν δεν σταμάτησε ποτέ να ζυμώνεται στα μυαλά κάποιων και απλά περιμένανε να περάσει ο χρόνος με τα λεφτά (ή τέλος πάντων τον τρόπο χρηματοδότησης) να είναι στην άκρη και να περιμένουν να χρησημοποιηθούν.

Ας αρχίζουμε να μετριόμαστε… πάμε να αλλοιώσουν την ιστορία μας με νταβατζιλίκια. Νιώστε επιτέλους!!

ΥΓ: Άντε μετά να μην κάνω συνειρμούς σχετικά με την προχειρότητα που είχε παρουσιαστεί η ανάπλαση από την ΠΑΕ…

ΥΓ2: Συγνώμη για τον τίτλο του κειμένου. Όχι για τις λέξεις, αλλά επειδή δεν σας έχω συνηθήσει…

ΥΓ3: Είναι ΠΟΛΥ σοβαρό το θέμα. ΠΟΛΥ πιο σοβαρό από 3-5 πρωταθλήματα και 5-10 γαμήσια στον γαύρο.

Πηγή: Panathinaikos Press

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News