Αγωνία για Λουκά!

Αγωνία για Λουκά!

Τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις του Μαυροκεφαλίδη μετά τις νέες ενοχλήσεις, περιμένουν στον Παναθηναϊκό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η προσοχή όλων στην ομάδα έχει επικεντρωθεί στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο σέντερ του “τριφυλλιού” που ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου και δεν αγωνίστηκε, θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων θα δείξουν τη σοβαρότητα του προβλήματος, ωστόσο υπάρχει ανησυχία στις τάξεις του Παναθηναϊκού.

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον, από την πλευρά του συνεχίζει τις θεραπείες για τις ενοχλήσεις που ένιωσε στην κνήμη του αριστερού του ποδιού όταν βρισκόταν στη Γαλλία αλλά αισθάνεται καλύτερα. Μετά την απόφαση να επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα, κέρδισε χρόνο και όλα δείχνουν πως μετράει αντίστροφα για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Καλύτερα είναι και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ενώ συνεχίζουν τις θεραπείες για τις θλάσεις που έχουν υποστεί, οι Έι Τζέι Σλότερ και Μιχάλης Λούντζης.

Κατά τα άλλα, οι παίκτες μετά τις ανάσες που πήραν το απόγευμα θα βρεθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει κανονική προπόνηση και συνέχεια στη σκληρή δουλειά.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News