Επαφές Αλαφούζου με ΣΥΡΙΖΑ
Μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με το κονδύλι για τη Λεωφόρο, η υπόθεση περνάει από τα χέρια της Περιφέρειας. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ήδη επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πιθανώς να υπάρξουν και με τη Ρένα Δούρου.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ενώ όλα έδειχναν πως οι “πράσινοι” θα λάβουν το κονδύλι των 7 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση της ιστορικής τους έδρας, το απόγευμα της Δευτέρας ήρθε η διαρροή για την εισήγηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε παράνομη τη διάθεση των χρημάτων για το δημόσιο συμφέρον.
Κομβικό πάντως ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση θα διαδραματίσει η Περιφέρεια Αττικής, που είναι κι αυτή η οποία θα διέθετε τα ποσά για συγκεκριμένους αθλητικούς χώρους. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να υπάρξει συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με την Περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, από τη στιγμή που όπως αναφέρει η “Live Sport” είναι ούτως ή άλλως συχνές οι επαφές του προέδρου του Τριφυλλιού με υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γάτας: «Αυτές είναι οι σχέσεις παικτών-Μπενίτεθ, τι χρεώνουν στον Ισπανό»
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν θα... αιφνιδιάσει τη Βαλένθια
- Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακές εικόνες από τον Βοτανικό – Παίρνει μορφή το γήπεδο (vid)
- Ραπτόπουλος για Λουτσέσκου: «Ακούστηκαν κάποια πράγματα για Παναθηναϊκό, αλλά...»
- Παναθηναϊκός: Ομάδα-έκπληξη τσεκάρει τον Μπενίτεθ
