"Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει τη Διπλή Ανάπλαση"

"Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει τη Διπλή Ανάπλαση"

Κατηγορηματικά αντίθετος με τη Διπλή Ανάπλαση δήλωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, που πρόσθεσε πως δεν υπάρχει απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αλλά μόνο διαρροή μια εισήγησης.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αναλυτικά:

«Να το διαχωρίσουμε. Καταρχήν η Περιφέρεια και το Ελεγκτικό Συμβούλιο είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Τη διαδικασία την ξέραμε. Αυτή τη στιγμή, έπειτα από την ψήφιση της προγραμματικής σύμβασης από την Περιφέρεια, πήγαινε στο Ελεγκτικό Συμβούλιο. Το Ελεγκτικό Συμβούλιο έκανε κάποιες παρατηρήσεις, μας τις έστειλε πίσω και εμείς απαντήσαμε και μία από τις παρατηρήσεις που έκανε ήταν και αυτή η οποία βγήκε χθες.

Να διευκρινίσω: Δεν υπάρχει απόφαση του Ελεγκτικού Συμβουλίου. Δεν υπάρχει τελική απόφαση του Ελεγκτικού Συμβουλίου. Είναι μία διαρροή της άποψης, της εισήγησης ενός συμβούλου και θα απαντήσω και σε αυτή τη διαρροή, η οποία βγήκε. Καταρχήν δεν υπάρχουν πέντε χρόνια για να γίνει γήπεδο στο Βοτανικό. Υπάρχουν τρία χρόνια. Η πενταετία βγήκε το Φεβρουάριο του 2013, αυτή τη στιγμή είμαστε Σεπτέμβριου του 2014, δηλαδή έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια. Έχουμε λοιπόν άλλα τρία χρόνια. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε κανένα πλάνο χρηματοδότησης, ούτε καν σχέδια γηπέδου. Οπότε, όποιος πιστεύει ότι μέσα σε τρία χρόνια μπορεί να φτιαχτεί γήπεδο στο Βοτανικό, θεωρώ ότι γελιέται.

Εμείς περιμένουμε αυτή τη στιγμή σαν Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αίτηση ακύρωσης του προεδρικού διατάγματος, το οποίο προεδρικό διάταγμα στηρίζει τον τελευταίο νόμο της διπλής ανάπλασης. Εμείς θεωρούμε ότι η απόφαση θα είναι υπέρ μας και από τη στιγμή που θα βγει υπέρ μας εγώ σας δηλώνω 100% ότι όσο τουλάχιστον είμαστε εμείς διοίκηση θα πάμε για ακύρωση της διπλής ανάπλασης. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει τη διπλή ανάπλαση και αυτό είναι δεδομένο 100%».

Στη συνέχεια ο κ. Μιχαλαριάς ρωτήθηκε για το αν φοβάται μήπως υπάρξει καθυστέρηση στην ανακατασκευή της Λεωφόρου:

«Αυτό το φοβάμαι, είναι αλήθεια, γιατί ακόμα και να περάσει από το Ελεγκτικό Συμβούλιο, μετά πάει στην Περιφέρεια και εκεί υπάρχουν διάφοροι μηχανισμοί που μπορούν να καθυστερήσουν την εκταμίευση και προφανώς τα έργα ανάπλασης τα οποία είναι να γίνουν. Ωστόσο έχω εμπιστοσύνη και στη νέα διοίκηση της Περιφέρειας, θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος σημαντικός για να καθυστερήσει αυτά τα έργα και θεωρώ ότι όταν υπάρχουν χρήματα για να γίνουν έργα, έργα τα οποία βοηθάνε τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο – μην το βλέπουμε μονόπλευρα ότι βοηθάνε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μια ανώνυμη εταιρία. Δεν βοηθάνε την ανώνυμη εταιρία, βοηθάνε τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, γιατί μέσα από την ανώνυμη εταιρία ικανοποιούνται τα αιτήματα και μπορεί να ζει και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Αν δεν παίρνει χρήματα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός από την ΠΑΕ, τότε δεν μπορεί να επιβιώσει. Είναι έτσι απλά τα πράγματα. Έτσι μπορούν να επιβιώσουν τα ερασιτεχνικά τμήματα».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News