Τα... SOS του Αναστασίου για Ντιναμό

Τα... SOS του Αναστασίου για Ντιναμό

Ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του έχουν δουλέψει πάρα πολύ στο τακτικό κομμάτι και έχουν καταλήξει στις βασικές εντολές τους προκειμένου ο Παναθηναϊκός να αρχίσει με νίκη επί της Ντινάμο τις υποχρεώσεις του στον όμιλο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ντιναμό Μόσχας στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και θέλει να αρχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League. Κάτι που επιθυμεί πρώτος απ’ όλους ο Γιάννης Αναστασίου, αφού το ματς αποτελεί ξεχωριστό κίνητρο και για τον ίδιο.

Ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του έχουν δουλέψει πάρα πολύ το παιχνίδι στο τακτικό κομμάτι του, έχουν αναλύσει την Ντιναμό σε όλους τους τομείς και έχουν καταλήξει στα σημεία που πρέπει να χτυπήσει ο Παναθηναϊκός ώστε να έχει πιθανότητες να νικήσει.

Εντατικά μαθήματα έγιναν στους ποδοσφαιριστές στην… αυτοσυγκέντρωση, προκειμένου να αποκτήσουν το πλεονέκτημα στις κινήσεις και στις τοποθετήσεις τους στον αγωνιστικό χώρο. Απέναντι σε πιο ποιοτικούς αντιπάλους, κάθε παίκτης του Τριφυλλιού οφείλει να μην ξεχαστεί ούτε δευτερόλεπτο.

Οι στημένες φάσεις αποτελούν ένα από τα αβαντάζ της Ντινάμο και θα γίνουν προσπάθειες ώστε να περιοριστεί. Η αντιμετώπιση του είναι ένας λόγος να προτιμηθούν ψηλότεροι ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα, με σκοπό να δώσουν λύσεις.

Από την άλλη, ο Αναστασίου έχει ζητήσει οργανωμένο και προσεκτικό pressing, ώστε να μην διαλύεται η συνοχή της ομάδας εάν οι Ρώσοι καταφέρουν να το ξεπεράσουν και να βγουν στην αντεπίθεση.

Όσον αφορά τον Καρέλη, ο οποίος προτιμάται έναντι του Πέτριτς για την επίθεση, η εντολή που θα λάβει είναι να παρενοχλεί τους αντίπαλους στόπερ για να μην περάσουν ψηλές μπάλες και να μπορέσει να βγάλει κλεψίματα.

Ακόμα, ο Πράνιτς θα κινείται ελεύθερα στη μεσαία γραμμή με οδηγία να κάνει μέτρα με τη μπάλα, να περάσει πάσες και να βγει ως έξτρα επιτιθέμενος στην περιοχή της Ντινάμο. Εξυπακούεται πως η συμμετοχή του στο ανασταλτικό κομμάτι θα είναι πιο περιορισμένη.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News