"Νίκη" Πατέρα κατά Μπέου

"Νίκη" Πατέρα κατά Μπέου

Η προσπάθεια του Αχιλλέα Μπέου να συκοφαντήσει τον Νικόλα Πατέρα απέτυχε παταγωδώς, αφού το δικαστήριο δικαίωσε τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Νικητής βγήκε ο Νικόλας Πατέρας από το πρώτο “ημίχρονο” της δικαστικής διαμάχης του με τον Αχιλλέα Μπέο, αφού σε πρωτόδικο βαθμό του επιδικάστηκε ποσό ύψους 15.000 ευρώ ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Live Sport”, o πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε μηνύσει τον Δήμαρχο Βόλου στη διάρκεια του 2011, όταν ο Αλέξης Κούγιας είχε δώσει στη δημοσιότητα το περιεχόμενο μίας κασέτας με ηχογραφημένη συνομιλία η οποία υποδείκνυε την ύπαρξη στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε κατονομάσει δημοσίως τον Νικόλα Πατέρα ως υπαίτιο για την κατασκευασμένη (όπως υποστήριζε ο Μπέος) συνομιλία που δημοσιοποίησε ο Κούγιας και είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του για υποκλοπή και χρήση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, πλαστογραφία, χρήση πλαστών εγγράφων, παραβίαση απορρήτου και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Νικόλας Πατέρας δεν έμεινε άπραγος και κατέθεσε μηνυτήριες αναφορές κατά του Μπέου και σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, δικαιώθηκε. Η απόφαση επιδέχεται έφεσης, δικαίωμα το οποίο θα χρησιμοποίησε ο Αχιλλέας Μπέος.

Εκτός από το νομικό σκέλος της υπόθεσης, είναι μία ηθική νίκη για τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού στην κόντρα του με έναν άνθρωπο ο οποίος κάθε άλλο παρά έχει συμβάλλει στην αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News