"Να παλέψουμε μέχρι τέλος για την πρόκριση"

"Να παλέψουμε μέχρι τέλος για την πρόκριση"

Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να σταθεί στην ήττα από την Ντιναμό Μόσχας, αλλά να δουλέψει και να «παλέψει» μέχρι το τέλος για την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπως τόνισε ο Τάσος Λαγός.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«Δεν περιμέναμε να εξελιχθεί έτσι το παιχνίδι. Ήμασταν προσεκτικοί από την αρχή γιατί αυτή η ομάδα μπορεί να σε σκοτώσει. Σε αυτό το επίπεδο παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα τα χρονικά σημεία που δεχθήκαμε τα γκολ. Νομίζω ότι η αντίδρασή μας ήταν καλή. Προσπαθήσαμε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε και να παλέψουμε μέχρι τέλος για την πρόκριση».

Ερωτηθείς για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δέχεται πρώτος γκολ, σχολίασε: «Κανείς δεν θέλει να δεχόμαστε πρώτοι γκολ. Δεν μπορώ να πω ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Φοβηθήκαμε λίγο περισσότερο απ’ όσο έπρεπε. Σίγουρα είναι μια καλή ομάδα με καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές και διαχειρίστηκαν καλά το παιχνίδι».

Τέλος, για την φάση του πρώτου τέρματος της Ντιναμό, όπου έχασε τον Κοκόριν, δήλωσε: «Θέλω να ξαναδώ την φάση και να δω τι έγινε. Γενικά δεν έγιναν πολλά καλά μαρκαρίσματα. Είναι και αυτό μέσα στις λεπτομέρειες που είπαμε προηγουμένως».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News