Προπονήθηκε ο Ρισβάνης
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (21/9, 20.30) με τον Πλατανιά και ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει στη διάθεσή του τον Σπύρο Ρισβάνη.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο νεαρός στόπερ είχε ταλαιπωρηθεί από ένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά την Παρασκευή (19/9) προπονήθηκε κανονικά και ο 41χρονος τεχνικός μπορεί να τον υπολογίζει για τον αγώνα των Χανίων.
Οι παίκτες που έπαιξαν στον αγώνα με την Ντιναμό Μόσχας για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονική προπόνηση με ασκήσεις σε κυκλοφορία μπάλας και τελειώματα.
Ο Τάκης Σπυρόπουλος και ο Μάρκους Μπεργκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θέλουν να επιστρέψουν στη δράση το συντομότερο δυνατό, ενώ η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί αύριο (20/9) το μεσημέρι (13.00) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Με ατάκα για Ρογκαβόπουλο οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Πανιώνιος
- Αταμάν: Τι απάντησε για το ενδεχόμενο μεταγραφής - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το στάτους του Κρις Σίλβα - Πόσο είναι το buy out
- Τι ΓΚΟΛΑΡΑ έβαλε ο Καλάμπρια, 1-1 ο Παναθηναϊκός την ΑΕΛ - Δείτε το γκολ
- Η απόφαση του Παναθηναϊκού για να αποφύγει τα μπλόκα ενόψει ΑΕΛ
