Προπονήθηκε ο Ρισβάνης
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (21/9, 20.30) με τον Πλατανιά και ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει στη διάθεσή του τον Σπύρο Ρισβάνη.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο νεαρός στόπερ είχε ταλαιπωρηθεί από ένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά την Παρασκευή (19/9) προπονήθηκε κανονικά και ο 41χρονος τεχνικός μπορεί να τον υπολογίζει για τον αγώνα των Χανίων.
Οι παίκτες που έπαιξαν στον αγώνα με την Ντιναμό Μόσχας για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονική προπόνηση με ασκήσεις σε κυκλοφορία μπάλας και τελειώματα.
Ο Τάκης Σπυρόπουλος και ο Μάρκους Μπεργκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θέλουν να επιστρέψουν στη δράση το συντομότερο δυνατό, ενώ η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί αύριο (20/9) το μεσημέρι (13.00) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Διπλό, «χρυσός» Στέιτζ, πιθανή έκπληξη και το χρονοδιάγραμμα για γκαρντ
- Έφτασε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, «κλείνει» στη Μόντσα!
- «Βόμβα» από Κόντη με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού
- «Ρώτησε για Μπόλντουιν ο Παναθηναϊκός Aktor»
- Σέρβικο δημοσίευμα: «Αυτούς τους δύο γκαρντ παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός»
