Έβγαλε... μαστίγιο ο Ιβάνοβιτς!

Έβγαλε... μαστίγιο ο Ιβάνοβιτς!

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς εστίασε στα όσα δεν έκαναν οι παίκτες του στα μετόπισθεν, που στοίχισαν στο ματς με την Μπάνβιτ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«Εμείς δεν ψάχνουμε δικαιολογίες και ούτε στεκόμαστε σε δικαιολογίες. Δεν μας ενδιαφέρει ούτε το ότι μας έλειπαν παίκτες, ούτε ότι είμαστε σε προετοιμασία και είμαστε κουρασμένοι. Όλες οι ομάδες είναι σε προετοιμασία και είναι κουρασμένες», δήλωσε αρχικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και πρόσθεσε:

«Εμείς ήρθαμε σε ένα τουρνουά με πολύ δυνατές ομάδες και βγάλαμε τα συμπεράσματα που θέλαμε. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Ούτε στο ομαδικό κομμάτι αλλά ούτε και στο ένας εναντίον ενός. Στο τέλος και αυτή την φορά καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, αλλά και πάλι είχαμε επτά χαμένες βολές. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε αρκετά καλά αλλά στην συνέχεια κάναμε πολλά λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσουμε άμεσα. Το θετικό είναι ότι είδαμε κάποια πολύ αισιόδοξα στοιχεία. Είδαμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και ξέρουμε ότι στο μέλλον αυτά τα ματς θα τα κερδίζουμε».

Για τους νέους παίκτες είπε: «Έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς πως βασιζόμαστε στους νέους παίκτες. Παίκτες όπως ο Παππάς, ο Γιάνκοβιτς, ο Χαραλαμπόπουλος, παίρνουν χρόνο, έχουν την εμπιστοσύνη μας, αλλά θα πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ σκληρά».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News