Ηθοποιός ο Γιούρκας!

Ηθοποιός ο Γιούρκας!

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο και κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η καριέρα του Γιούρκα Σεϊταρίδη στο ποδόσφαιρο φαίνεται πως ολοκληρώθηκε, αφού ένα χρόνο μετά την αποδέσμευση του από τον Παναθηναϊκό δεν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Εφόσον όλα δείχνουν ότι οι μέρες του ως ποδοσφαιριστής τελείωσαν, ο διεθνής αμυντικός αποφάσισε να ανοίξει τους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Ο Σεϊταρίδης θα κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, συμμετέχοντας στο σήριαλ “Τρίχες”, που σκηνοθετεί για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 ο σεναριογράφος, Αλέξανδρος Ρήγας.

“Δεν με είχε κεντρίσει κάποια από αυτές”, τόνισε ο ποδοσφαιριστής στη Real News και προσθέτει πως “η φιλική σχέση που έχουμε αναπτύξει με τον δημιουργό της σειράς με έπεισε να το αποτολμήσε με χαρά και με άγχος”.

Σε μία από τις σκηνές που συμμετέχει, όπως λέει ο Σεϊταρίδης… υποδύεται τον εαυτό του στη σειρά “εισβάλλω στο κομμωτήριο που δουλεύει η Ντόντο (κατά κόσμον Παρθένα Χοζορίδου) για να της πω πόσο τη θέλω, μετά την περιμένω με τη μηχανή μου έξω από τη δουλειά της και την παίρνω για το σπίτι μου και αργότερα τρώω… χυλόπιτα, αλλά μην τα προδώσουμε όλα!”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News