Οι δηλώσεις των Δ. Γιαννακόπουλου και Διαμαντίδη (vids)

Οι δηλώσεις των Δ. Γιαννακόπουλου και Διαμαντίδη (vids)

Μήνυμα για καλή σεζόν χωρίς βία και μέσα σε αθλητικά πλαίσια έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παραλαμβάνοντας το βραβείο του Παναθηναϊκού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε στην κλήρωση της BasketLeagueΟΠΑΠ 2014-15 και παρέλαβε την τιμητική πλακέτα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας από το “τριφύλλι”.

Μιλώντας μετά τη βράβευση της ομάδας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε: “Καλησπέρα από εμένα. Θα ήθελα να πω ευχαριστώ και συγχαρητήρια στη Nova που στηρίζει το ελληνικό μπάσκετ. Εύχομαι μια καλή σεζόν σε όλους, σε αθλητικά πλαίσια, μακριά από ακρότητες και γεμάτα γήπεδα”.

Διαμαντίδης: “Υγεία και καλύτερο πρωτάθλημα” 

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης της περσινής σεζόν της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού οδήγησε τους “πράσινους” στο δικαιότατο νταμπλ και ήταν ο πολυτιμότερος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. 

Στο πλαίσιο της βράβευσής του τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου που έχω τη δυνατότητα να παίζω σε αυτή την ομάδα και να διακρίνομαι. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, υγεία και να γίνει ένα καλύτερο πρωτάθλημα”.

 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News