Στην τελική ευθεία
Μετά και την κλήρωση του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να έχει εντοπίσει τα κομμάτια που θέλουν βελτίωση ενόψει της έναρξης των επίσημων αναμετρήσεων. Πλέον η ομάδα έχει μπροστά της το ταξίδι στο Κάουνας όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Ζαλγκίρις κι εν συνεχεία θ’ ακολουθήσει το “Gomelsky Cup”.
Μετά το ρεπό της Δευτέρας (22/9), οι “πράσινοι” σήμερα θα επιστρέψουν και πάλι στη σκληρή δουλειά καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Το τεχνικό επιτελείο έχει κρατήσει πολλές σημειώσεις από το τουρνουά στη Θεσσαλονίκη και άπαντες θα δουλέψουν για την άμεση βελτίωση.
Παράλληλα ο Ιβάνοβιτς θα δει και σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες (Νέλσον, Σλότερ, Μαυροκεφαλίδης) που έμειναν στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες για να κάνουν θεραπείες.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Υπογράφει στη Σπόρτινγκ για πέντε χρόνια ο Βαγιαννίδης - Στα πόσα κλείνει το deal»
- Ανεβαίνει συνεχώς ο Μπρέγκου – Ο Παναθηναϊκός έχει χρυσάφι στα χέρια του
- Αστρονομική πρόταση για Final Four στο ΟΑΚΑ - Ποιο είναι το μεγάλο ατού
- Παναθηναϊκός: Επιστροφή με... φόρα για τον Τσέριν
- Παναθηναϊκός: «Σήμα κινδύνου», φωνάζει για διπλή μεταγραφή