Θέλει να γίνει πιο δυνατός

Θέλει να γίνει πιο δυνατός

Η ατυχία δεν σταματάει την προσπάθεια του Παναθηναϊκού που συνεχίζει τη σκληρή δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. Εκτός 7-10 μέρες ο Φώτσης.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι αναγκασμένος ν’ αντιμετωπίσει το νέο πρόβλημα που προστέθηκε στην ομάδα.

Αυτό έχει να κάνει φυσικά με την απουσία του Αντώνη Φώτση ο οποίος θα μείνει εκτός από τις προπονήσεις του “τριφυλλιού” 7-10 μέρες, έπειτα από την θλάση που υπέστη στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο έμπειρος φόργουορντ δεν θα προλάβει το τουρνουά της Ζαλγκίρις που θα διεξαχθεί 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο Κάουνας.

Παράλληλα, το ατομικό τους πρόγραμμα ακολουθούν οι Έι Τζέι Σλότερ, ΝτεΜάρκους Νέλσον και Μιχάλης Λούντζης ενώ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης συνεχίζει τις θεραπείες.

Kόντρα στα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τις απουσίες, ο Ιβάνοβιτς και οι παίκτες του, συνεχίζουν να δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς με σκοπό να υπάρξει βελτίωση σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού της ομάδας. Η ατυχία φυσικά που έχει… χτυπήσει τους “πράσινους” θα τους κάνει πιο δυνατούς όταν θα έρθει η ώρα για τα επίσημα ματς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News