Όλο μέσα!

Όλο μέσα!

Το ωραίο γκολ του Ατζαγκούν στο 17′ ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να νικήσει τον Ολυμπιακό Βόλου και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους “16” του Κυπέλλου.

Πέτυχε το στόχο του νωρίς 


Ο Παναθηναϊκός, σε διάταξη 4-2-3-1 με τον Πέτριτς στην κορυφή και τους Μπαϊράμι, Κλωναρίδη και Ατζαγκούν πίσω του, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, δείχνοντας εξαρχής επιθετικές διαθέσεις και την πρόθεσή του να σκοράρει νωρίς, παίρνοντας τα ηνία. Απείλησε με τον Πράνιτς στο 8′, είχε τη μεγάλη ευκαιρία του Πέτριτς στο 11′ και προηγήθηκε, τελικά, στο 18′ με το μακρινό πλασέ του Ατζαγκούν.

Μετά το γκολ, οι “πράσινοι” έριξαν κάπως το ρυθμό τους, έχοντας πετύχει το στόχο του. Διατήρησε τον έλεγχο του ρυθμού και του αγώνα, αλλά χωρίς να μπορεί να είναι ανάλογα απειλητικός, αλλά χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Οι γηπεδούχοι, σιγά-σιγά προσπάθησαν να βγουν μπροστά, είχαν το άστοχο σουτ του Κούτσι στο 22′ και αυτό του Πινάρες που μπλόκαρε εύκολα ο Στιλ. Ουσιαστικά, η μεγάλη τους φάση θα μπορούσε να προκύψει στο 36′ με την άστοχη έξοδο του Στιλ σε εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Πέτριτς πρόλαβε τον Μακρυδημήτρη. Το πρώτο 45λεπτο τελείωσε με την καλή στιγμή του Κλωναρίδη στο 44′.

Δοκάρι και… Στιλ

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν ισορροπημένη, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου επισκέφτηκε πολύ περισσότερες φορές τα καρέ του Παναθηναϊκού σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, με τους “πράσινους”, πάντως, να έχουν περισσότερη κατοχή μπάλας και έλεγχο του ρυθμού.

Αυτοί είχαν τις ευκαιρίες με τον Πέτριτς στο 57′ και το δοκάρι του δραστήριου Μπούι στο 67′, ενώ έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία για να “καθαρίσουν” το ματς στο 83′ με τον Καρέλη.

Ωστόσο, ενδιάμεσα, ο Ολυμπιακός Βόλου, που ουδέποτε έπαψε να προσπαθεί να σκοράρει, είχε “αγγίξει” την ισοφάριση, αλλά ο Στιλ “κράτησε” το μηδέν αποκρούοντας το σουτ του Πινάρες στο 80′. Ο Πινάρες είχε την ευκαιρία να απειλήσει και στο 48′, αλλά αστόχησε.

Δείτε το γκολ του Ατζαγκούν εδώ.


Δείτε τις αγκαλιές Μπέου-Φύσσα.

ΣΚΟΡΕΡ: 18′ Ατζαγκούν

ΔΟΚΑΡΙ: 67′ Μπούι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 


ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 45’+1′ Μέζα, 59′ Ζέρης, 75′ Μπιτάνγκ – 28′ Πράνιτς, 51′ Μπαϊράμι, 57′ Λαγός, 90’+3′ Κουτρουμπής

Ολυμπιακός Βόλου: Κολίτσης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Μακρυδημήτρης, Γιαλούσης, Ρόκας (63′ Νικολιάς), Πινάρες, Θέος (46′ Κορνελάτος), Μπιτάνγκ, Μέζα, Κούτσι (77′ Διαμαντόπουλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Λαγός, Πράνιτς (63′ Μπούι), Μπαϊράμι (75′ Καρέλης), Κλωναρίδης, Ατζαγκούν, Πέτριτς (65′ Δώνης). 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News