"Στον Παναθηναϊκό υπήρχε τεράστια πίεση"

"Στον Παναθηναϊκό υπήρχε τεράστια πίεση"

Τους λόγους για τους οποίους ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν δεν έκανε την καριέρα που όλοι προσδοκούσαν εξήγησε ο Γιαν Μικάελσεν.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Γιαν Μικάελσεν την τελευταία πενταετία ασχολείται με την προπονητική (ήταν στις ακαδημίες της Κοπεγχάγης αρχικά) και από το 2012 έχει αναλάβει την Εθνική Δανίας U17. Οι Σκανδιναβοί ετοιμάζονται ν’ αντιμετωπίσουν την Ρουμανία και με αφορμή αυτή την αναμέτρηση ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στα ΜΜΕ της χώρας.

Οι δημοσιογράφοι λοιπόν δεν έχασαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν και για τον πρώην συμπαίκτη του στο Τριφύλλι, τον Λουτσιάν Σανμαρτεάν.

“Είχε απίστευτη ικανότητα στον έλεγχο της μπάλας, αλλά δεν του άρεσε να δουλεύει σκληρά. Ήθελε να κάνει το κάτι παραπάνω και συχνά κρατούσε την μπάλα περισσότερο από ό,τι έπρεπε. Ίσως λόγω της νοοτροπίας του δεν κατάφερε να φτάσει εκεί που μπορούσε. Ο κόσμος τον λάτρευε λόγω των τεχνικών του αρετών και γινόταν πρωτοσέλιδο για μέρες μετά από κάποιες εμφανίσεις του” είπε αρχικά ο Μικάελσεν.

Στη συνέχεια ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε: “Κρίμα που δεν κατάφερε να διατηρήσει ψηλά τον πήχη. Ξέρω πως είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά ίσως να έπαιξε ρόλο σε αυτό ότι στον Παναθηναϊκό υπήρχε τεράστια πίεση από τα ΜΜΕ και τους οπαδούς, ενώ ήταν μεγάλοι οι στόχοι. Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί θέση βασικού και ένας παίκτης με την ψυχοσύνθεση του Σανμαρτεάν μπορεί να χάσει αμέσως τη χαρά του παιχνιδιού”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News