Έτοιμος και για το πρωτάθλημα ο Στιλ

Έτοιμος και για το πρωτάθλημα ο Στιλ

Ο Λουκ Στιλ εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την εμφάνισή του απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί και στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Άγγλος πορτιέρο έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τους Βολιώτες έχοντας θετικότατη παρουσία, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να πάρει κι άλλη ευκαιρία από τον Γιάννη Αναστασίου.

“Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος για τη νίκη μας με 1-0,μ για μας έδωσε τους τρεις βαθμούς για τον όμιλο του Κυπέλλου. Αυτό είναι το σημαντικότερο όλων. Είχαμε καλά διαστήματα και κάποια κακά. Μετά το γκολ που πετύχαμε, δεχτήκαμε κάποια πίεση και χάσαμε την κατοχή, αλλά δεν μας απείλησαν.

Στο τέλος πήραμε τη νίκη και διατηρήσαμε τη συνοχή και την αμυντική μας λειτουργία. Για μένα ήταν φανταστικό που κράτησα το μηδέν. Είναι σημαντικό για μία ομάδα να μη δέχεται γκολ και να έχει μία σταθερά στο παιχνίδι της.

Νιώθω πολύ καλά. Είχα 5-6 καλές επεμβάσεις, έκανα κι ένα λάθος, το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά θεωρώ ότι ήμουν καλός.΄Εϊμαι σε καλή κατάσταση, έχω προπονηθεί πολύ κι έχω προσαρμοστεί σε όσα ισχύουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τώρα χρειάζομαι παιχνίδια.

Έχω εμπειρία από την Αγγλία, έπαιξα πάνω από 250 παιχνίδια και μπορώ να ανταποκριθώ. Όταν παίζει βασικός ο γκολκίπερ πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση και να είναι πάντοτε έτοιμος για όλα, σε πλήρη εγρήγορση! Νομίζω ότι εγώ τα είχα αυτά τα στοιχεία κι έκανα μία γεμάτη εμφάνιση. Είχα και μία πολύ δύσκολη απόκρουση στο δεύτερο μέρος. Θεωρώ ότι τα πήγα καλά κι εύχομαι να πάρω κι άλλη ευκαιρία από τον προπονητή μου πολύ σύντομα. Νιώθω έτοιμος να παίξω στο πρωτάθλημα, έχω δουλέψει σκληρά και είμαι σε καλή φόρμα”, δήλωσε αρχικά ο Στιλ και πρόσθεσε για τη συνέχεια του Τριφυλλιού:

“Οι νίκες βοηθούν μία ομάδα να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να αποδώσει καλύτερα. Αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα με παράδοση και σπουδαίους οπαδούς. Μας ακολουθούν σε κάθε γήπεδο, αλλά κυρίως όταν παίζουμε στην έδρα μας αποτελούν έμπνευση για μας και μας ενισχύουν”.

Ενώ για τον κόσμο της ομάδας είπε ότι: “Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο στην Αγγλία. Οπαδούς με τόσο πάθος κι αφοσίωση. Νιώθω περήφανος που είμαι εδώ και θέλω να αρχίσω να δίνω και να προσφέρω στον Παναθηναϊκό και στους οπαδούς του. Δεν περίμενα αυτό που συνάντησα εδώ. Λέω στον πατέρα μου ότι μετά τα παιχνίδια με αγκαλιάζουν και με αποθεώνουν και δεν το πιστεύει. Δεν έχω συναντήσει παρόμοιο φαινόμενο στην καριέρα μου. Εχω παίξει σε γήπεδα με ωραία ατμόσφαιρα, αλλά όχι όπως στη Λεωφόρο. Οι οπαδοί μας δίνουν ώθηση και ακόμα κι αν σε κάποιο σημείο του ματς μπορεί να έχουμε “κολλήσει”, μας ξυπνάνε κατά κάποιον τρόπο και μας βοηθούν πάρα πολύ”.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News