Ποντάρουν πολλά σε Ατζαγκούν και Δώνη

Ποντάρουν πολλά σε Ατζαγκούν και Δώνη

Το φετινό ξεκίνημα του Αμπντούλ Ατζαγκούν δεν ήταν ανάλογο του ταλέντου του και της πίστης του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε ως βασικός στα πλάνα του Αναστασίου, αλλά δεν κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά με συνέπεια να περιοριστεί ο ρόλος του στην ομάδα μέχρι να βρει τη φόρμα του.

Μέσω του ροτέισον του “τριφυλλιού” πήρε εκ νέου χρόνο συμμετοχής και το ευτύχημα για τον ίδιο και τους “πράσινους” είναι ότι μοιάζει να πήρε και το μάθημά του. Διότι στα τελευταία ματς παρουσιάζεται σαφώς βελτιωμένος και -το κυριότερο- αρχίζει να βρίσκει δίχτυα.

“Άλλος” Δώνης φέτος

Ποντάρουν πολλά σε Ατζαγκούν και Δώνη

Η εμφατική του απόδοση στο διάστημα που αγωνίστηκε απέναντι στην Ντιναμό Μόσχας φαίνεται πως έδωσε τεράστια ώθηση στον Χρήστο Δώνη που συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα (στα ματς με Πλατανιά και Ολυμπιακό Βόλου) και δίνει την εντύπωση ότι φέτος θα είναι… άλλος παίκτης.

Ο 20χρονος μέσος παρουσιάζει εντυπωσιακή βελτίωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του, είναι σαφώς βελτιωμένος στο κομμάτι της δύναμης και της ταχύτητας, ενώ παίζει με μεγαλύτερο “θράσος” και αυτοπεποίθηση, παίρνοντας πρωτοβουλίες στη διάρκεια των αγώνων και βγάζοντας ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο.

Σημαντικό ρόλο επίσης παίζει το ύψος του (1.86 μ.) και η γνώση των βασικών (πρώτη επαφή, κοντρόλ, πάσα, ψηλά το κεφάλι) του αθλήματος.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News