Παράταση για το Προεδρικό Διάταγμα

Παράταση για το Προεδρικό Διάταγμα

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει ενημέρωση από το Συμβούλιο της Επικρατείας ότι θα καθυστερήσει η απόφαση για την προσφυγή σε βάρος του Προεδρικού Διατάγματος.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υπομονή θα χρειαστεί να κάνουν οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, προκειμένου να πληροφορηθούν εάν θα δικαιωθούν για την προσφυγή κατά του κύρους του Προεδρικού Διατάγματος της Διπλής Ανάπλασης.

Η ενημέρωση που είχαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας ανέφερε ότι λόγω φόρτου εργασίας του ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου της χώρας, η λήψη της απόφασης θα μετατεθεί για τα τέλη Οκτώβρη ή στη χειρότερη εκδοχή, για τα τέλη Νοέμβρη.

Στον Ερασιτέχνη επικρατεί αισιοδοξία ότι η προσφυγή τους θα γίνει αποδεκτή και δεν θα τεθεί σε ισχύ ένας νόμος, για τον οποίο υποστηρίζουν ότι αντίκειται στα συμφέροντα του συλλόγου.

Η χρονική καθυστέρηση στην έκδοση της απόφασης απλώς μεταθέτει τις εξελίξεις, αφού αμέσως μετά θα αρχίσουν οι διαδικασίες για την οριστική απεμπλοκή του Παναθηναϊκού ΑΟ από τη Διπλή Ανάπλαση.

Διότι η κατάπτωση του Προεδρικού Διατάγματος δεν σημαίνει την ακύρωση του νόμου, ο οποίος θα παραμείνει σε ισχύ.

Όσον αφορά το γηπεδικό, η κοινή θέση όλων είναι αταλάντευτη: η λύση είναι η ολική ανακατασκευή του “Απόστολος Νικολαΐδης” σε ένα σύγχρονο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει καταθέσει προσφυγή κατά του κύρους του Προεδρικού Διατάγματος, με το οποίο ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες του νόμου Μπιρμπίλη για τη Διπλή Ανάπλαση, επειδή θεωρεί ότι αντίκειται στα συμφέροντα του.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News