Τρόπος... ανατροπής για Λεωφόρο

Τρόπος... ανατροπής για Λεωφόρο

Ένα δυνατό… χαρτί έχει στα χέρια του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, προκειμένου να βάλει τέλος στα όνειρα όσων θέλουν να εμποδίσουν την ανάπλαση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τρόπο για να καταρρίψει την απόφαση του 5ου θερινού κλιμακίου, που έκρινε ως μη νόμιμο το κονδύλι των 7 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής θεωρεί πως έχει βρει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Στα χέρια των ανθρώπων του υπάρχει πλέον το σκεπτικό της απόφασης, που δεν πάρθηκε ομόφωνα, αλλά κατά πλειοψηφία (2 προς 1), όπως αναφέρεται στην «Πράσινη» και μάλιστα μειοψήφησε η πρόεδρος του κλιμακίου.

Μάλιστα, μετά την πρώτη ανάγνωση επικρατεί αισιοδοξία ότι μπορούν να… ανατρέψουν την κατάσταση και σύντομα θα καταθέσουν αίτηση ακύρωσης, καθώς έχουν δικαίωμα μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, δηλαδή μέχρι 15 ημέρες μετά την απόφαση.

Υπάρχει η δυνατότητα από πλευράς Παναθηναϊκού να «τρέξει» την υπόθεση με ή χωρίς την Περιφέρεια στο πλευρό του, διότι έχει έννομο συμφέρον. Επιπλέον, ο επικεφαλής τον Ερασιτέχνη θα προσπαθήσει να κλείσει ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο, ώστε να κινηθούν μαζί για το καλό του συλλόγου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News