Η αναβολή "φέρνει" κόσμο στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Η αναβολή "φέρνει" κόσμο στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο να υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός με τον έκτο παίκτη του στο πλευρό του τον Ολυμπιακό στην μονομαχία των δυο αιωνίων αντιπάλων στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Και πώς το ενδεχόμενο να γίνει το ντέρμπι με κόσμο άρχισε να φαίνεται ολοκάθαρα στον ορίζοντα; Η απάντηση βρίσκεται στην απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού για αναβολή όλων των αγώνων του Σαββατοκύριακου (4-5/10) λόγω του θανάτου του άτυχου οπαδού του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από επίθεση που δέχτηκε σε αγώνα των Πειραιωτών με τον Ηρόδοτο.

Τα… απόνερα αυτής της απόφασης, λοιπόν, έφτασαν έως το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ. Πώς; Η απόφαση του Γιάννη Ανδριανού πιάνει τα ματς (Αρης – ΑΕΚ, Απόλλων Πατρών – Κόροιβος) της 3ης αγωνιστικής της β’ φάσης της διοργάνωσης που είχαν προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο (4/10). Αν, λοιπόν, αναβληθούν τα ματς, τότε η διοργάνωση θα… καθυστερήσει και έτσι θα διεξαχθεί μετά τις 8/10 το ντέρμπι των αιωνίων στο Κύπελλο.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει στο εντός έδρας ματς της 1ης αγωνιστικής (11/10) της Α1 με τη Νέα Κηφισιά την ποινή του και θα μπορεί να παίξει με τον κόσμο του στις εξέδρες στην μάχη με τους Πειραιώτες.

Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο τα ματς της 3ης Αγωνιστικής της β’ φάσης να γίνουν την Δευτέρα (6/10) και την επόμενη Τετάρτη (8/10) να γίνει κανονικά και όπως ήταν προγραμματισμένο η προημιτελική φάση. Αρα το ντέρμπι θα διαξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Επειδή όμως, υπάρχει το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (11-12/10) το πρωτάθλημα, το ενδεχόμενο να παίξουν κάποιες ομάδες και την Δευτέρα και την Τετάρτη και το Σαββατοκύριακο 11-12/10 φαντάζει απίθανο και έτσι το πιο πιθανό είναι να αλλάξει ημερομηνία η προημιτελική φάση και να γίνει έτσι με κόσμο στο ΟΑΚΑ η μονομαχία των αιωνίων.

Όλα αυτά βέβαια, θα ξεκαθαρίσουν σήμερα οπότε και η ΕΟΚ θα πάρει επίσημη απόφαση για το όλο θέμα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News