Πρόταση για χρήση βίντεο

Πρόταση για χρήση βίντεο

H Super League εξετάζει το ενδεχόμενο να επιτρέψει την χρήση βίντεο στο πρωτάθλημα, προκειμένου να τιμωρούνται οι παίκτες στο ενδεχόμενο αντιαθλητικού παιχνιδιού ή να “σβήνονται” κόκκινες κάρτες σε λανθασμένες αποβολές.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Προ ημερών στην συνάντηση που είχε ο Χιου Ντάλας με τις διοικήσεις των ομάδων της Λίγκας ο Τάκης Φύσας είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο γεγονός και είχε αναφέρει στον Σκωτσέζο αρχιδιαιτητή ένα περιστατικό από αγώνα της SPL με τον ίδιο πρωταγωνιστή, όπου τελικά δικαιώθηκε και “σβήστηκε” η κόκκινη κάρτα.

Αρχικά ο Ντάλας ήταν επιφυλακτικός και ανέφερε ότι αυτό είναι θέμα της Λίγκας. Ο συνεταιρισμός από την πλευρά του φαίνεται να εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο και όπως αναφέρει η “Live Sport”, στο επόμενο ΔΣ αναμένεται να τεθεί το θέμα προς συζήτηση.

Η πρόταση θα είναι να γίνεται χρήση βίντεο ακόμη και σε περιπτώσεις που ο διαιτητής δεν έχει αντιληφθεί μία φάση όπου υπήρξε αντιαθλητικό χτύπημα, ώστε ο παίκτης να τιμωρείται προς… συμμόρφωση ή να δικαιώνεται αν έχει αποβληθεί άδικα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News