"Μπορούμε και με τα νέα παιδιά"

"Μπορούμε και με τα νέα παιδιά"

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Πορτογαλία ενόψει του αυριανού αγώνα με την Εστορίλ στο πλαίσιο του Europa League και ο Γιάννης Αναστασίου έδειξε εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά της ομάδας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
“Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας και σίγουρα δεν είναι εύκολο. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Η Εστορίλ είναι μια δύσκολη ομάδα που έχει μια καλή πορεία. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Ελπίζουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε σωστά τα πράγματα” είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και συνέχισε: “Έχει πολύ δρόμο ακόμα ο όμιλος και το σημαντικό για εμάς είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η αυτοσυγκέντρωση. Κάθε παιχνίδι ευρωπαϊκό για τα νέα παιδιά και τους καινούργιους παίκτες είναι μια νέα εμπειρία”.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στο ματς με τη Ντιναμό Μόσχας: “Δεν το βλέπω σαν μάθημα. Δεν τελειώσαμε τις φάσεις όπως θα έπρεπε. Η πίεση, το άγχος και η ψυχολογική φόρτιση για το 2-2 μας ανάγκασε να μην κάνουμε τα πράγματα όπως θέλαμε. Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει τι γίνεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ξέρουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε.

Είναι θετικό να συλλέξουν τα παιδιά εμπειρίες και δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντεπεξέλθει στην Ευρώπη και με τα νέα παιδιά”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News