"Πάμε για τη νίκη"

"Πάμε για τη νίκη"

Ο Ουασίμ Μπούι τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος να πάει ο Παναθηναϊκός στην Πορτογαλία αν δεν πιστεύουν οι παίκτες ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Πορτογαλία, με τον Ουασίμ Μπούι να δηλώνει στη Nova ότι οι Πράσινοι μπορούν να πάρουν τη νίκη απέναντι στην Εστορίλ.

“Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο, στον όμιλο μας. Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και για αυτό δουλεύουμε. Θα πάμε στην Πορτογαλία για να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Εστορίλ. Αυτός είναι ο στόχος μας” είπε αρχικά ο μέσος του Τριφυλλιού.

Στη συνέχεια ο Μπούι συμπλήρωσε: “Φυσικά, θεωρούμε πως μπορούμε να νικήσουμε. Αν δεν το πιστεύαμε, τότε δε θα έπρεπε να μπούμε καν στο αεροπλάνο. Μπορούμε να νικήσουμε, για αυτό δουλεύουμε και αυτό θέλουμε να πετύχουμε”.

Όσον αφορά τις εμπειρίες που κερδίζουν οι νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού από αυτές τις αναμετρήσεις: “Για πολλούς παίκτες, ήταν η πρώτη φορά που αγωνίζονταν στην Ευρώπη. Η Ντινάμο Μόσχας είναι μια καλή ομάδα και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αυτά μπορούν να συμβούν. Μαθαίνεις από κάθε παιχνίδι, ακόμα και από την ήττα από τη Ντινάμο Μόσχας”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News