Αναστασίου: "Κατώτεροι του μετρίου"

Αναστασίου: "Κατώτεροι του μετρίου"

Απογοητευμένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και την ήττα με 2-0 από την Εστορίλ στην Πορτογαλία εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μίλησε στην κάμερα της Nova. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι του μετρίου. Δεν φτάσαμε στα επίπεδα που έπρεπε. Όταν δεν είσαι αυτός που πρέπει κοστίζει. Θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Πήραμε ένα πολύ καλό μάθημα, ήταν άσχημο. Τα λάθη κοστίζουν ειδικά όταν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για το τι δεν πήγε καλά στο ματς: «Είναι εύκολο να πούμε τι έφταιγε, αλλά ήμασταν πολύ κατώτεροι του μετρίου. Τουλάχιστον 5-6 βρέθηκαν κάτω από τα στάνταρ. Πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθεις. Είναι πολύ εύκολο να ρίξουμε ευθύνες κάπου, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα τον εαυτό μας. Το να έχεις μια κακή μέρα συμβαίνει, είναι ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο δυνατό, αλλά δεν προσπαθήσαμε όσο θα έπρεπε».

Για τα λάθη της ομάδας: «Σίγουρα κάνουμε λάθη και κάναμε ατομικά λάθη σήμερα. Η συνολική εικόνα στην άμυνα, είμαστε 16 μήνες στην άμυνα, προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Όταν υπάρχει έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης είναι δύσκολο να τα καταφέρεις. Παίρνουμε αρκετά μαθήματα. Συνειδητοποιήσαμε όλοι μας ότι έχουμε πολύ δρόμο να διαβούμε. Θα πρέπει να δείξουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Στο σημερινό υστερήσαμε τελείως και παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας. Το κεφάλι κάτω και δουλειά».

Για το αν μπορεί να προκριθεί ο Παναθηναϊκός: «Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά όλα μπορούν να συμβούν. Όταν ξεγράφεις αυτήν την ομάδα, το πληρώνεις. Στα δύσκολα παρουσιαζόμαστε δυνατοί και θέλω να πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε όπως πρέπει».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News