Σίγουρος ο Μπεργκ

Σίγουρος ο Μπεργκ

Εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του έδειξε ο Μάρκους Μπεργκ μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Johnson Health Tech Hellas AE.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ωραία η εκδήλωση εδώ. Είναι μέρος της δουλειά μας να είμαστε εδώ. Ευχαριστούμε τον χορηγό που μας στηρίζει και μας βοηθάει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας στις προπονήσεις. Ελπίζουμε η παρουσία μας εδώ να είναι ευχάριστη για τους ίδιους και τον κόσμο».

Για το πότε θα επιστρέψει και πως νιώθει:«Αισθάνομαι καλά. Περιμένω σιγά-σιγά να ανεβάσω ρυθμούς στο πρόγραμμα που ακολουθώ. Εδώ και πέντε εβδομάδες έχω καταλάβει πόσο έχω αρχίσει να περιμένω την επιστροφή μου. Αυτό που θέλω είναι να είμαι το συντομότερο δυνατό δίπλα στην ομάδα για να την βοηθήσω όπως μπορώ κι εγώ».

Για το πώς βλέπει την ομάδα χωρίς αυτόν: «Εκτιμώ πολύ τους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος πως τα καταφέρνουν και χωρίς εμένα μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί κάποια αποτελέσματα να μην ήταν πολύ καλά. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Θα φανεί σύντομα αυτό και ελπίζω με την έναρξη των υποχρεώσεων να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο».

Σίγουρος ο Μπεργκ

Μέντες: «Είμαι σίγουρος για την ομάδα»

Βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός θα ορθοποδήσει και θα βελτιωθεί δήλωσε ο Ολλανδός μέσος στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Johnson Health Tech Hellas AE.


Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε επαγγελματίες και είναι μέρος της δουλειάς μας να είμαστε σε αυτές τις εκδηλώσεις. Το κάνουμε με την καρδιά μας γιατί θέλουμε να ανταποδώσουμε την βοήθεια που μας δίνει ο χορηγός με τα μηχανήματα και τις απoθεραπείας. Είναι καλό να είμαστε κοντά στον κόσμο.

Για την ομάδα: «Δεν είμαστε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Χρειαζόμαστε δουλειά. Αλλά είμαι σίγουρος θα τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούμε».

Για τη διακοπή των Πρωταθλημάτων: «Για μένα είναι καλό και κακό. Για μένα προσωπικά είναι καλό γιατί είχα έναν τραυματισμό και θα μπορέσω να επιστρέψω. Για την ομάδα δεν είναι και το καλύτερο γιατί κάναμε μια άσχημη ήττα στο Εστορίλ και αν είχαμε παιχνίδι την Κυριακή θα είχαμε την ευκαιρία να αντιδράσουμε, να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και να αντιστρέψουμε το κλίμα. Όμως, όπως είπα και πριν, έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ και σύντομα θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα παίξουμε πολύ καλύτερα».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News