Στο Κορωπί οι οργανωμένοι: Στήριξη μεν, αλλά...

Στο Κορωπί οι οργανωμένοι: Στήριξη μεν, αλλά...

Αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε το «Απήλιον».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το πρωί της Κυριακής αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της ομάδας μετέβη με ειρηνικές διαθέσεις στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Κορωπί, για να μεταφέρει στην ομάδα την ανησυχία της και να συζητήσει μαζί με τα μέλη της για το τι φταίει.

«Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να πολεμάτε και δεν το βλέπουμε φέτος στο γήπεδο. Ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται στο ελληνικό Πρωτάθλημα, τις διαιτησίες και τις αδικίες που υπάρχουν αλλά αυτό που ζητάμε πάνω απ’ όλα από εσάς είναι προσπάθεια. Με την Εστορίλ, μια εντελώς αδύναμη ομάδα που ήταν του χεριού σας, δεν είδαμε τίποτα και για αυτό είμαστε σήμερα εδώ. Και πέρσι χάσατε κάποια παιχνίδια αλλά σας στηρίξαμε γιατί τα δίνατε όλα και ματώνατε. Ξέρουμε ότι είναι αρχή της χρονιάς, είστε μέσα στους στόχους σας, είστε ισόβαθμοι με αυτούς που λένε ότι έχουν τρεις 11άδες και σκοπός μας είναι να σας ξυπνήσουμε. Αν νομίζετε ότι πέρυσι παίρνοντας το Κύπελλο και βγαίνοντας δεύτεροι φτάσατε το ταβάνι σας, αυτό είναι λάθος, όπως λάθος είναι να είστε και αλαζόνες. Πέρυσι δείξατε ότι μπορείτε πολλά, ότι μπορείτε και περισσότερα και για αυτό είμαστε εδώ, για να σας το θυμίζουμε», ήταν κάποια από τα λόγια των οπαδών.

Παράλληλα, υπήρχαν και κάποια τετ α τετ των οπαδών με τους πιο έμπειρους παίκτες, στους οποίους είπαν: «Από εσάς υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις. Πρέπει να δίνετε το παράδειγμα και με την εμπειρία σας να παρασύρετε και τους υπόλοιπους».

Τον λόγο πήρε και ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος τόνισε: «Είμαστε κι εμείς το ίδιο στεναχωρημένοι, τόσο επειδή δεν έχουμε ξεκινήσει καλά όσο και γιατί έχουμε απογοητεύσει εσάς που μας στηρίξατε με μοναδικό τρόπο πέρυσι. Φταίω κι εγώ για κάποια πράγματα αλλά να ξέρετε ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά και πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε και πάλι όπως μας θέλετε».

Ενώ δυο λόγια είπε και ο Ζέκα, ως αρχηγός του Παναθηναϊκού, με τον Πορτογάλο μέσο να αναφέρει: «Είναι καλό που ήρθατε. Σας νιώθουμε δίπλα μας ,έχουμε καταλάβει το πρόβλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να το λύσουμε».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News