"Δυνατοί και επιθετικοί από την αρχή"

"Δυνατοί και επιθετικοί από την αρχή"

Κακός ήταν ο Παναθηναϊκός στην Πορτογαλία, όπως παραδέχτηκε ο Μλάντεν Πέτριτς με δηλώσεις του στην «Πράσινη» κι έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση στη συνέχεια.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτριτς:

Τι δεν δούλεψε με την Εστορίλ;

«Είναι… εύκολο να το εξηγήσεις. Όλοι, μα όλοι μας δεν παίξαμε όπως μπορούμε να παίξουμε και κάναμε λάθη παντού στο γήπεδο. Σε όλες τις γραμμές. Δώσαμε πολύ εύκολα πάρα πολλές μπάλες και με την εμφάνισή μας κάναμε πολύ πιο εύκολη τη ζωή των αντιπάλων μας».

Γιατί χρειάζεται πρώτα να δεχτείτε γκολ και μετά να αντιδράσετε;

«Ναι, αυτό είναι αλήθεια και είναι πολύ περίεργο. Δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί. Κάθε φορά βρισκόμαστε πίσω στο σκορ και μετά αρχίζουμε να παίζουμε, να κάνουμε ευκαιρίες και να είμαστε πιο επιθετικοί. Θα πρέπει απ’ τα πρώτα λεπτά να είμαστε δυνατοί, επιθετικοί στο παιχνίδι μας και να μην περιμένουμε να συμβεί το… κακό».

Θα σας βελτιώσεις η διακοπή;

«Ακολουθεί ένα μεγάλο διάλειμμα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ για να το σκεφτούμε καλά όλο αυτό. Όχι μόνο το ματς με την Εστορίλ, αλλά την εικόνα μας απ’ την αρχή της σεζόν, τα τελευταία παιχνίδια μας. Πρέπει να γυρίσουμε μετά απ’ αυτή τη διακοπή των εθνικών ομάδων πολύ πιο «φρέσκοι», με καθαρό μυαλό και να αλλάξουμε κατά πολύ τις εμφανίσεις μας».

Υπάρχουν πιθανότητες στον όμιλο του Europa League όπως έχουν έρθει τα πράγματα;

«Ναι, είναι πλέον πολύ πιο δύσκολα όλα αλλά οφείλουμε να “πολεμήσουμε” στα παιχνίδια που απομένουν. Για να ανατρέψουμε την κατάσταση θέλουμε ένα “μεγάλο” αποτέλεσμα εκτός, είτε στην Αϊντχόφεν είτε στη Μόσχα. Δεν πρέπει ποτέ να πάψουμε να ελπίζουμε, παρά μόνο εάν χαθεί και μαθηματικά ο στόχος μας. Ναι, είναι δύσκολο, πολύ περισσότερο μετά απ’ αυτές τις δύο ήττες, όμως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Τίποτα δεν είναι απίθανο…».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News