Φουλ για τον Ολυμπιακό!

Φουλ για τον Ολυμπιακό!

Στην αναμέτρηση του Κυπέλλου έχουν άπαντες το μυαλό τους στον Παναθηναϊκό κι ετοιμάζονται για μάχη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τα φιλικά προετοιμασίας ολοκληρώθηκαν για τον Παναθηναϊκό που πλέον στρέφεται στις επίσημες υποχρεώσεις της νέας σεζόν και φυσικά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς κατά τη διάρκεια του τουρνουά στη Μόσχα, είχαν καλά διαστήματα, ωστόσο οι απουσίες γι’ ακόμα μία φορά δεν επέτρεψαν, ώστε να βγουν συμπεράσματα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναμένεται να επιστρέψει το μεσημέρι στη βάση της και η προετοιμασία θα επικεντρωθεί στο ντέρμπι που έρχεται. Παράλληλα ο Ιβάνοβιτς θα δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες που το τελευταίο διάστημα, αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών. Μη ξεχνάμε άλλωστε, πως στο τελευταίο ματς δεν αγωνίστηκαν οι Τζέιμς Γκιστ, Αντώνης Φώτσης και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ΝτεΜάρκους Νέλσον, Λευτέρης Μποχωρίδης οι οποίοι παρέμειναν στην Αθήνα.

Οι “πράσινοι” έχουν αποδείξει πως γνωρίζουν τον τρόπο ν’ ανταποκρίνονται στα δύσκολα και αυτό θα είναι έτοιμοι να κάνουν στο ματς του Κυπέλλου. Αρκεί βέβαια να μην υπάρχουν τραυματισμοί, που θα εμποδίσουν την ομάδα να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News