Η μυθιστορηματική συνάντηση...

Η μυθιστορηματική συνάντηση...

Για άλλη μια φορά η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, απέφυγε να σχολιάσει την ουσία του τετ α τετ της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Την απάντηση της περιμένουν ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Λίγες μέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 για την Περιφέρεια Αττικής, η Ρένα Δούρου είχε συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε ψαροταβέρνα του Πειραιά.

Οι συνεργάτες της Περιφερειάρχη Αττικής και οι προσκείμενοι στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός έσπευσαν τότε να διευκρινίσουν ότι επρόκειτο για μία τυχαία συνάντηση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Βήμα της Κυριακής”, στην έκδοση της 5ης Οκτωβρίου, η Ρένα Δούρου ρωτήθηκε ξανά για εκείνο το γεγονός.

“Είχατε την πρόνοια να βάλετε τη συνάντηση σε εισαγωγικά. Και για να απαντήσω στην ερώτησή σας: τι ενδιαφέρον έχει σήμερα, τόσους μήνες μετά, ένα τυχαίο περιστατικό που ορισμένοι συνάδελφοί σας του προσέδωσαν μυθιστορηματικά χαρακτηριστικά;” ήταν η απάντηση της.

Επί της ουσίας, για άλλη μία φορά δεν πήρε θέση στα σενάρια που κυκλοφορούν και προτίμησε να τα αφήσει να σέρνονται, ίσως γιατί αποτελούν πραγματικότητα.

Αναμένουν την απάντηση 

Στο μεταξύ, στην ΠΑΕ και στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό περιμένουν την απάντηση της Ρένας Δούρου για την αποδοχή του αιτήματος τους για συνάντηση. Κυρίως, επιθυμούν να πληροφορηθούν τις προθέσεις της για την επιχορήγηση που είχε δώσει ο Γιάννης Σγουρός για την ανακαίνιση του “Απόστολος Νικολαΐδης”, αφού έως τώρα η ίδια δεν έχει τοποθετηθεί.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

prasinanea

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News