"Δεν υπάρχει φαβορί"

"Δεν υπάρχει φαβορί"

Ο προπονητής της Ούνιξ Καζάν, Αργύρης Πεδουλάκης, μίλησε για τον Παναθηναϊκό που έχει πληγεί από τους τραυματισμούς, αλλά και το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Αναλυτικά τα όσα είπε…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Για τον Παναθηναϊκό: “Τον Παναθηναϊκό ακόμα δεν τον έχουμε δει πλήρη, έχει χτυπηθεί από τραυματισμούς. Κάνει καινούρια προσπάθεια, δίνει χώρο σε νέα παιδιά, θέλει υπομονή. Είναι πολύ σημαντικό να έχει μια ομάδα κορμό. Ο Ολυμπιακός τον φτιάχνει 3-4 χρόνια, δεν είναι εύκολο να δημιουργηθεί ομάδα από τη μία ημέρα στην άλλη. Δείτε, για παράδειγμα, τι έπαθε πέρυσι η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Ευρωλίγκα. Σιγά σιγά χτίζονται οι μεγάλες ομάδες, με πολλή δουλειά και λίγες προσθήκες κάθε χρόνο”.

Για τον αγώνα της Πέμπτης (09/10, 21.30) στο ΟΑΚΑ, για το Κύπελλο Ελλάδας: “Αυτά είναι ιδιαίτερα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του και μην ξεχνάτε ότι και πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε μπει στο ΟΑΚΑ, τρέχοντας ένα μεγάλο σερί νικών, αλλά ο Παναθηναϊκός νίκησε σχετικά εύκολα. Όπως επίσης την εποχή που ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν στον Κορυδαλλό και ήταν όγδοος στο πρωτάθλημα νικούσε τον Παναθηναϊκό που ήταν πρωταθλητής Ευρώπης. Αυτά τα παιχνίδια πάντοτε έχουν ιδιαιτερότητα κι απαιτούν εμπειρία… Μεταξύ αυτών των δύο ομάδων δεν υπάρχει φαβορί, ιδιαίτερα σε μια εποχή κατά την οποία δεν έχουμε απόλυτη εικόνα για την κατάσταση που θα παρουσιαστούν”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News