Συλλαλητήριο προβάτων και στον Καναδά!

Συλλαλητήριο προβάτων και στον Καναδά!

Άρθρο κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου του στην ιστοσελίδα «digital journal»! Δεν μπορεί να μείνει έτσι, πάμε για συλλαλητήριο!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Οι εγχώριοι τρομοκράτες, επηρεασμένοι από τα όσα λέγονται σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, τα έβαλαν με τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του. Έτσι μας λένε οι αντικειμενικάρες, έτσι είναι τα πράγματα. Ε, τι; Μας κοροϊδεύουν οι άνθρωποι; Προς Θεού… Δυστυχώς αυτό το φαινόμενο έχει ξεπεράσει τα Ελληνικά σύνορα. Φτάνοντας μακριά. Πολύ μακριά! Η ιστοσελίδα «digitaljournal», η μεγαλύτερη του Καναδά, προ ημερών φιλοξένησε ένα άρθρο για τα όσα γίνονται στην Ελλάδα. Οικονομική κρίση, πολιτική, διαφθορά και πάει λέγοντας. Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα-άρθρο, περίοπτη θέση έχει ο ΟΣΦΠ και ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Μαρινάκης. Όπως λένε οι «παλιάνθρωποι» Καναδοί, ο γαύρος αποτελεί ένα απ’ τα πιο πρόσφατα παραδείγματα διαφθοράς στην χώρα μας. Και αναφέρουν παραδείγματα για διαιτητές κτλ. Σα δεν ντρέπονται οι παλιοχαρακτήρες! Όχι, αν έχετε τον Θεό σας, διαβάστε κι εσείς για να… βγείτε απ’ τα ρούχα σας:

http://www.digitaljournal.com/news/politics/op-ed-greek-officials-still-playing-dirty/article/404010#tab=comments&sc=0

Κι αφού το διαβάσετε, θα καταλάβετε πως όλο αυτό δεν έχει στόχο κανένα πρόσωπο, αλλά τον ίδιο τον Ολυμπιακό. Ο οποίος εδώ και χρόνια με τον… σταυρό στο χέρι πορεύεται και δικαίως κατακτά όσα κατακτά. Γι’ αυτό και φέρνει τον κόσμο στα γήπεδα, ενώ έχει γεννήσει και μια εμπιστοσύνη για το ίδιο το άθλημα που δεν έχει προηγούμενο. Εμείς τους παραδεχόμαστε. Οι άνθρωποι προσφέρουν κοινωνικό έργο όχι αστεία.

Γιατί έχουν ως στόχο τον ίδιο τον σύλλογο; Μα είναι ξεκάθαρο βρε κουτά. Πρέπει να δημιουργηθεί αυτή η αίσθηση της… αναξιοπιστίας (πιπέρι στο στόμα μας) προκειμένου πέραν των ντόπιων τρομοκρατών να ασχοληθούν και οι διεθνείς. Μέχρι και οι «Ερυθρές Ταξιαρχίες» θα μπουν στο παιχνίδι (μη νομίζετε πως έχουν εξαφανιστεί, απλά μένουν στην αφάνεια περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να κάνουν κακό στον ΟΣΦΠ), ο ΙΡΑ και πάει λέγοντας. Είναι σοβαρό το θέμα, μη γελάτε.

Ο τρόπος αντίδρασης είναι απλός. Είχαν βάλει στόχο τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ στην Ελλάδα; Όλοι συλλαλητήριο στον «ΣΚΑΪ». Τώρα που γράφουν όσα γράφουν οι Καναδοί, πάμε όλοι μαζί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Να διαδηλώσουμε ομαδικά για να μην ξεφύγει η κατάσταση. Όλα τα αμνοερίφια θα μαζευτούμε, θα πάρουμε το αεροπλάνο για την συγκεκριμένη χώρα και εκεί θα τους δείξουμε πως κανείς δεν παίζει με τον Θρύλο (αυτό γράφει ο «Γαύρος» και ο «Πρωταθλητής» άρα αυτό ισχύει).

Πολλά προβατάκια ίσως σκεφτούν πως το κόστος ενός τέτοιου ταξιδιού είναι μεγάλο. Μισό λεπτό να τα υπολογίσουμε. Αεροπορικά 0 ευρώ, ξενοδοχεία 0 ευρώ, διατροφή 0 ευρώ, μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο 0 ευρώ. Το συγκεκριμένο κοστολόγιο είναι σύνηθες για τα αμνοερίφια. Ακριβώς το ίδιο ποσό χρειάστηκε να… πληρώσουν όσοι πήγαν Σουηδία. Ε, βέβαια. Ο… πύρινός σου κόσμος δεν λείπει ποτέ από κοντά σου! Όλοι μαζί στον Καναδά! Να βελάξουμε δυνατά, όπως μόνο εμείς ξέρουμε να φύγει η… χολέρα! Έχουμε φτιάξει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα γι’ αυτό μας πολεμούν. Μην μασάτε! Θα τα γράψει κι ο τσιριχτούλης για να πειστείτε αν εμάς δεν μας πιστεύετε. Απλά ακόμη δεν έχει ετοιμαστεί το nonpaper. Όταν ετοιμαστεί θα σας το πούμε… 

Πράσινος Τιμωρός

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News