Δεν στηρίζει η Δούρου
Αθλητική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η Ρένα Δούρου δεν θα παρέμβει υπέρ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στην ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Δεν προτίθεται να στηρίξει η Ρένα Δούρου την έφεση που θα καταθέσει ενώπιον της ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, προκειμένου να μην κριθεί παράνομη η επιχορήγηση των 7 εκατομμυρίων ευρώ για την ανακατασκευή του “Απόστολος Νικολαΐδης”.
Η εφημερίδα Goal υποστηρίζει ότι η Περιφερειάρχης Αττικής έχει αποφασίσει να μην παρέμβει στην υπόθεση, επειδή το κονδύλι είχε δεσμευτεί από τον προκάτοχο της, Γιάννη Σγουρό.
Εάν το ΕΣ επιμείνει στην απόφαση που έλαβε το κλιμάκιο του, τότε η Δούρου θα βγει από τη “δύσκολη” θέση να διαπραγματευτεί με τον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ. Σε περίπτωση όμως που απαιτηθεί κάτι τέτοιο σε αντίθετη ετυμηγορία του ΕΣ, η διαπραγμάτευση θα αρχίσει από μηδενική βάση.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η απάντηση του Ναν στην EuroLeague για τη φάση-ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Το τρικ του Αταμάν που άλλαξε το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο
- «Τον προσσέγγισε άνθρωπος του Παναθηναϊκού - Τι απαντά ο Αλμέιδα»
- Παναθηναϊκός: Δύο ομάδες για Μπενίτεθ... μετά τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δύο χώρες τα φαβορί για την προετοιμασία - Πότε θα γίνει
