Τα είπαν!
Τηλεφωνική επαφή με τον Μεχντί Αμπέντ είχε ο Γιάννης Αναστασίου, με τον Έλληνα τεχνικό να λέει για ακόμα μια φορά στον Αλγερινό πως τον θέλει στον Παναθηναϊκό.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Την ευκαιρία να τα πουν έστω και τηλεφωνικά, είχαν οι Γιάννης Αναστασίου και Μεχντί Αμπέντ. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, τηλεφώνησε στον Αλγερινό μέσο και οι δυο τους τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα.
Σύμφωνα με την “Goal” ο “Ολλανδός” ρώτησε τον Αμπέντ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, με τον Αλγερινό να ρωτάει με τη σειρά του για τον Παναθηναϊκό. Ο άσος της Νιουκάστλ, ξεκαθάρισε στον Αναστασίου πως θέλει να επιστρέψει στην ομάδα, κάτι που του είπε και ο τεχνικός του “τριφυλλιού” και του υποσχέθηκε πως θα πιέσει όσο μπορεί τον Ιανουάριο την ομάδα του για να πάρει την ελευθέρας του ή να τον παραχωρήσει και πάλι με την μορφή δανεισμού.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Προβάρει τα πράσινα ο Λαφόντ, τι πληρώνει ο Παναθηναϊκός»
- «Φωτιές» στο Ντένβερ: «Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Βαλαντσιούνας θα αγωνιστεί στους Νάγκετς»
- Αμερικανός ρεπόρτερ: «Είναι προφανές ότι ο Βαλαντσιούνας θέλει να συνεχίσει εκτός NBA»
- «Πιέζει» για Παναθηναϊκό η σύζυγος του Γιόνας Βαλαντσιούνας (vid)
- A Bola: «Κινείται για Μπεγκραουΐ ο Παναθηναϊκός»