Γελάνε τα… μανταλάκια

Γελάνε τα… μανταλάκια

Απίστευτο αυτογκόλ (;) της εφημερίδας «Goal» που βάφτισε 3000 τα 300 πρόβατα που με το ζόρι μαζεύτηκαν έξω από το ΣΚΑΙ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Με τον οπαδικό Τύπο δεν έχουμε τίποτα. Άλλωστε, ότι τους «μοιράσουν» το… τρώνε και το σερβίρουν αμάσητο, όμως κάποια αντικειμενικά έντυπα έχουν ξεφύγει τελείως…

Τον χορό έχει ανοίξει όπως σας είπαμε και χθες το «sentragoal.gr» του ομίλου Μπόμπολα, που έγραψε για 4000, παρότι για το «αδερφάκι» του στην πορεία… χάθηκε ένα χιλιάρικο!

Βέβαια, εδώ στο Leoforos, υπήρχαν από χθες οι φωτογραφίες που ξεγύμνωσαν κάθε προπαγάνδα και σήμερα γελάει όλη η Ελλάδα με τους… επίδοξους Μπιρσίμ.

Ωστόσο, θα θέλαμε να ξέραμε πως θα ένιωσαν οι υπεύθυνοι της εφημερίδας βλέποντας το βράδυ τα πεντάλεπτα πλάνα του συλλαλητηρίου. Πλάνα που έδειχναν τον πραγματικό όγκο της πορείας των γάβρων και δεν ανταποκρίνονταν στα… νούμερα τους…

Σκεφτείτε, επίσης, την αντίδραση, γιατί όσο πρόβατο και αν είσαι κάποια στιγμή -λογικά, τουλάχιστον- ξυπνάς, των 300 που πήγαν στο συλλαλητήριο κι ενώ… γνωρίζονταν με τα μικρά τους ονόματα, σήμερα θα διαβάζουν για 3000!

Είναι προφανές φυσικά και δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι οι ρεπόρτερ της εφημερίδας πήγαν στο συλλαλητήριο, όπως δεν πήγαν και των περισσοτέρων εφημερίδων –άλλωστε, αν ήταν θα ήταν και… μεγαλύτερος ο αριθμός των παρευρισκομένων.

Σε κάθε περίπτωση, για άλλη μια φορά, οι μάσκες έπεσαν.

Propaganda Stop

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News