Απογοητευμένος με τις... μεταγραφές!

Απογοητευμένος με τις... μεταγραφές!

Απογοητευμένος με τις... μεταγραφές!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Το newspao.gr σκιαγραφεί το πώς δεν βοήθησαν ΚΑΘΟΛΟΥ οι καλοκαιρινές μεταγραφές τον Παναθηναϊκό στα παιχνίδια με την Μπριζ.

Διότι οι “πράσινοι” έπαιξαν το κρισιμότερο, από οικονομικής άποψης, παιχνίδι της χρονιάς χωρίς να έχουν βοήθεια από τους νέους ποδοσφαιριστές, κάτι που επισήμανε και ο Γιάννης Αναστασίου, όσο πιο ευγενικά μπορούσε…

Τι να πει ο άνθρωπος;

Πως να εξηγήσει ότι η μεγαλύτερη επένδυση της ομάδας ο Μίκαελ Εσιέν ήρθε και παραμένει στο ιατρικό δελτίο, με την προσδοκία ότι θ’ αγωνιστεί τον Σεπτέμβριο;

Καλή η επικοινωνιακή “λογική” ότι ο Γκανέζος ήρθε για 2 χρόνια και όχι για 2 μήνες, αλλά σε αυτούς τους 2 μήνες θα παιχτούν πάρα πολλά και ο Εσιέν θα είναι απόντας!

Στα παράδοξα του μεταγραφικού σχεδιασμού και η απόκτηση ενός στόπερ, όπως είναι ο Δανός Τελάντερ, για τον οποίο ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα μπορεί ν’ αγωνιστεί… Ήρθε και παραμένει στο ιατρικό δελτίο.

Πάμε τώρα σε όσους αγωνίστηκαν και ήταν ετοιμοπόλεμοι…

Ο Γερμανός Γιανς Βέμερ σε πρώτη φάση δείχνει “χτυπητές” αδυναμίες. Μπορεί στην προετοιμασία, όσο δεν τον βλέπαμε να εμφανίζονταν ως… Μπρέμε(ρ), αλλά το παιδί θα πρέπει να ανεβάσει επίπεδο, εάν δεν θέλουμε να λησμονούμε τον Μπούρμπο!

Ο Φινλανδός Ρόμπιν Λουντ μπήκε ως αλλαγή αλλά δεν κατάφερε να δώσει πνοή στην ομάδα. Καλά και άγια, τα όσα έβγαιναν από το ιατρικό επιτελείο ότι ο ποδοσφαιριστής έσπασε τα μηχανήματα στις μετρήσεις, αλλά στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί πολλά περισσότερα.

Για τον Νίκο Καλτσά που ταξίδεψε στο Βέλγιο, αλλά έμεινε εκτός αποστολής προφανώς κρίνεται σε πρώτη φάση από τον Αναστασίου ότι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει…

Αφήσαμε για το τέλος τον Σέρχιο Σάντσεθ. Η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο ματς της Λεωφόρου υπό άλλες συνθήκες θα ήταν για… διακοπή συμβολαίου! Διότι μιλάμε για μια τεράστια επένδυση οικονομική και μια αστεία αποβολή. Από έναν έμπειρο αμυντικό και όχι ένα παιδάκι 17-18 χρονών.

Πέρα από την κουβέντα που μπορεί να γίνει για την στρατηγική να φύγει ο Σίλντεφελντ που είχε κάνει ένα πανίσχυρο δίδυμο με τον Ταυλαρίδη και να έρθει ένας ακριβότερος στόπερ! Αυτό είναι άλλο θέμα προς συζήτηση…

Έτσι, ο Αναστασίου δικαίως τα… έχωσε στη συνέντευξη για τις μεταγραφές, βγάζοντας το δικό του παράπονο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News