Από αυτούς έχει παράπονα ο Αναστασίου

Από αυτούς έχει παράπονα ο Αναστασίου

Μια πεντάδα ποδοσφαιριστών είναι στο μάτι του Γιάννη Αναστασίου και της διοίκησης, λόγω της πολύ μικρής προσφοράς τους στους έως τώρα αγώνες τoυ Παναθηναϊκού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η αλήθεια είναι ότι, παρά τα όποια λάθη μπορεί να χρεωθεί ο τεχνικός του τριφυλλιού, οι συγκεκριμένοι πέντε κινούνται με πολύ χαμηλές στροφές και μόνο βοήθειες δεν έχουν δώσει.

Οι “μαρκαρισμένοι” είναι ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο Νίκος Καρέλης, ο Χρήστος Μπούρμπος και ο Ουασίμ Μπούι. Αυτό που χρεώνεται στους τέσσερις από τους πέντε, πλην Μπούρμπου, είναι το ξαφνικό “ύψος” που πήραν, ο καθένας για τους λόγους του. 

Τριανταφυλλόπουλος και Κουτρουμπής δίνουν την εντύπωση ότι έχουν μείνει στην περυσινή καλή χρονιά και δεν είναι υποχρεωμένοι να δώσουν και φέτος το 100%, ενώ ο Καρέλης μάλλον είναι επηρεασμένος από την κλήση στην εθνική ομάδα.

Και ο Μπούι, όμως, δεν πάει πίσω. Έχει μείνει, ως φαίνεται, με τη… Γιουβέντους στο μυαλό και ακόμα να προσαρμοστεί. Όσον αφορά τον Μπούρμπο, δεν θυμίζει σε τίποτα τον περυσινό καλό του εαυτό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News