"Να γίνω σαν τον Διαμαντίδη και τον Φώτση"

"Να γίνω σαν τον Διαμαντίδη και τον Φώτση"

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναφέρθηκε στην τρίτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό, αλλά και στα όνειρά του για το μέλλον.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ταλαντούχος άσος στο Onsports:

Για τους στόχους της σεζόν που ξεκινάει: «Κάθε χρονιά για τον Παναθηναϊκό οι στόχοι είναι ίδιοι. Ο κόσμος και η ομάδα είναι απαιτητικοί και οι στόχοι είναι ίδιοι».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Είμαι ακόμα πολύ μικρός, δεν έχω απαιτήσεις να πάρω χρόνο συμμετοχής. Όταν χρειαστεί να παίξω θα το κάνω, θα δώσω το 100% κι από εκεί και πέρα… θα δείξει».

Για το πώς φαντάζεται τον εαυτό του μετά από δέκα χρόνια: «Σε δέκα χρόνια θα ήθελα να είμαι εδώ στον Παναθηναϊκό, στη θέση που είναι σήμερα ο Διαμαντίδης και ο Φώτσης, κάπως έτσι».

Για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Οι ομάδες δεν είναι έτοιμες ακόμα. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για το πως θα παίξουμε τώρα και το πως θα παίξουμε στη συνέχεια της σεζόν. Είναι ντέρμπι αιωνίων και τα περιμένουμε όλα».

Για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και αν υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας σε σχέση με παλαιότερα: «Έχει αλλάξει πολύ το θέμα της προπόνησης. Έχει περάσει ένα μήνυμα το οποίο μας κάνει να αντιμετωπίζουμε την προπόνηση σαν τον αγώνα για να βελτιωνόμαστε πιο πολύ. Οι ρυθμοί είναι πολύ υψηλοί και δουλεύουμε όλοι στο 100%, οπότε πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα βρούμε ρυθμό, θα μας βελτιώσει όλο αυτό και θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Για το αν θα ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο: «Δεν έχω να πω κάτι στον κόσμο. Ο κόσμος ξέρει τί μπορούμε να κάνουμε και τι θα κάνουμε στο μέλλον. Χρειάζεται υπομονή και όλα θα έρθουν».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News