Αλχημείες στους ψηλούς

Αλχημείες στους ψηλούς

Με αναπληρωματικό του Μπατίστα τον… Διαμαντάκο ο Ιβάνοβιτς πρέπει να κάνει “μαγικά” στο ντέρμπι για να μην φανεί η “τρύπα” στη θέση “5”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Εστεμπάν Μπατίστα ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού στα φιλικά, τελειώνοντας στα περισσότερα παιχνίδια με διψήφιο αριθμό πόντων και ριμπάουντ. Ο λατινοαμερικάνος προσφέρει πολλά στην επίθεση με το “ωμό” του παιχνίδι (δυνατός παίκτης, αντίθετων χαρακτηριστικών από τον πιο “δαντελένιο” Μαυροκεφαλίδη, με το που πάρει τη μπάλα στο ζωγραφιστό δύσκολα αντιμετωπίζεται) κι είναι λογικό ο Μπαρτζώκας μεθαύριο να τον σημαδέψει αφενός για να τον κουράσει, αφετέρου για να τον φορτώσει φάουλ.

Ο Μπατίστα δεν μπορεί να περιμένει βοήθειες απ’ τον… σύντροφό του στο “5”, Μαυροκεφαλίδη κι ο κόουτς θα προβεί σε αλχημείες ανάμεσα σ’ αυτόν, τον Φώτση και τον Γκιστ που στο μεταξύ έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις λόγω τραυματισμών. Ο ΟΣΦΠ έχει πολλά μεγάλα κορμιά για…ξόδεμα (Ντάρντεν, Χάντερ, Πέτγουεϊ ακόμα κι ο Καββαδάς που από το βάθος του πάγκου μπορεί να προσφέρει στο “ξύλο”) σ’ αντίθεση με τον μόνιμο πρωταθλητή που ίσως προχωρήσει στην χρησιμοποίηση του πιτσιρικά Διαμαντάκου, αφού διαφορετικά “δεν βγαίνουν τα κουκιά”!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

panathinaikos24

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News