Σε λαϊκό προσκύνημα έξω από την οικία του Βαγγέλη Μαρινάκη καλεί η Θύρα 7!

Σε λαϊκό προσκύνημα έξω από την οικία του Βαγγέλη Μαρινάκη καλεί η Θύρα 7!

Τη συνέχιση και μάλιστα πρωτοφανή κλιμάκωση των κινητοποιήσεών της υπέρ του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη και εναντίον της πρόσφατης στοχοποίησης αυτού απο τρομοκρατικές οργανώσεις που κατά πάσα πιθανότητα συνδέονται άμεσα με βρώμικα φιλοΠαναθηναϊκά και φιλοΑεκτζίδικα συμφέροντα, αποφάσισαν ομόφωνα το μεσημέρι της Τρίτης οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αυτό τουλάχιστον αποφασίστηκε στην έκτακτη συνεδρίαση των ηγετικών κλιμακίων της Θύρας 7 λίγες μόλις ώρες μετά τη χθεσινή επιτυχημένη συγκέντρωση των οπαδών του Ολυμπιακού έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό SKAI όπου τουλάχιστον τέσσερις χιλιάδες ερυθρόλευκοι φίλαθλοι ένωσαν τις φωνές τους ενάντια στο πρωτοφανές κύμα λάσπης που έχει ριχθεί τις τελευταίες ημέρες από τις ελληνικές δικαστικές αρχές στον σύγχρονο ευεργέτη της ομάδας του λιμανιού αλλά και όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού.

Το αγωνιστικό ραντεβού της Θύρας 7, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των οργανωμένων ερυθρόλευκων οπαδών που είδε πριν λίγο το φως της δημοσιότητας, ανανεώνεται πλέον για το απόγευμα της Τετάρτης έξω από την οικία του Ευάγγελου Μαρινάκη.

Μάλιστα, στη νέα αυτή αγωνιστική διαδήλωση της Θύρας 7 δεν πρόκειται να ακολουθεί η παραδοσιακή συνταγή των πορειών και των συγκεντρώσεων.

Ειδικότερα, όπως έχει αποφασιστεί, όλος ο κόσμος που θα δώσει το παρόν την Τετάρτη, θα συμμετέχει σε μία τελετή που θα θυμίσει σε μεγάλο βαθμό σε όλους μας τις γνωστές μαζικές και γονυπετείς προσευχές που εκτελούν οι μουσουλμάνοι κατά τον εορτασμό των θρησκευτικών εορτών του Ισλάμ.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι ότι η Θύρα 7 στο αυριανό λαϊκό προσκύνημα (όπως ακριβώς το χαρακτηρίζουν στην ανακοίνωσή τους) καλεί σε βροντερή συμμετοχή όχι μόνο τους φιλάθλους και οπαδούς του Ολυμπιακού αλλά και όλους ανεξαιρέτως τους φίλους του αθλητισμού οποιαδήποτε ομάδα και αν αυτοί τυχαίνει να υποστηρίζουν.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα της σημερινής ανακοίνωσης της Θύρας 7

«Καλούμε όλο τον ελληνικό λαό, ανεξαρτήτως αθλητικής ομάδας προτιμήσεως, να προσέλθει το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:00 στους δρόμους έξω από την οικία του Βαγγέλη Μαρινάκη και να σχηματίσει μία γονυπετής πολύχρωμη λαοθάλασσα προς τιμήν του ιστορικότερου και περισσότερο αμόλυντου προσώπου που έχει περάσει ποτέ τόσο από τον ελληνικό αθλητισμό όσο και από τον πλανήτη γη συνολικά.

Στο χέρι του ελληνικού λαού είναι να ξεσκεπαστεί επιτέλους η αντι-ολυμπιακή οπαδική ταυτότητα των φερόμενων ως τρομοκρατών. Γνωρίζουμε πολύ καλά ιστορικά, ότι όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις στην Ελλάδα είναι γέννημα θρέμμα του Βαρδινογιάννη, του Αλαφούζου, του Νικολαΐδη, του Μελισσανίδη, του Σαββίδη, και άλλων γνωστών προέδρων αλλόθρησκων ομάδων που στην προσπάθειά τους να βλάψουν τον Ολυμπιακό μας δημιουργήσαν στρατιές ενόπλων οργανώσεων που δήθεν μάχονται στο όνομα πολιτικών θεωριών.

Είμαστε σίγουροι ότι τόσο η Θύρα 7 όσο και συνολικότερα ο Ελληνικός Λαός θα είναι στο τέλος οι μεγάλοι νικητές!

Όλοι στο λαϊκό προσκύνημα της Τετάρτης στις 19:00 έξω από το σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Χωρίς κασκόλ του Ολυμπιακού!

Μόνο με την ψυχή μας και την ακλόνητη πίστη ότι θα ανατρέψουμε σύντομα όλους αυτούς που ονειρεύονται έναν Ολυμπιακό με λιγότερους τίτλους!»

http://komikotragiko.wordpress.com/


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News