Ρίχνει... γέφυγες επιστροφής!

Ρίχνει... γέφυγες επιστροφής!

Μετά τον παραγκωνισμό του στην Λεβάντε ο Αντρέας Ίβανσιτς εξετάζει διάφορες λύσεις για το μέλλον του και φέρεται να έκανε κρούση στον Παναθηναϊκό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Αντρέας Ίβανσιτς δεν διανύει την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του στην Λεβάντε και ψάχνει εναλλακτικές λύσεις για το μέλλον του. Όπως αναφέρει η “Live Sport” μια από τις πόρτες που χτύπησε ο Αυστριακός μέσος ήταν και αυτή του Παναθηναϊκού, μέσω του μάνατζερ του.

Ο Αυστριακός άσος μετά την έλευση του Χουάν Μαρτίνεθ στην τεχνική ηγεσία της Λεβάντε μετράει μόλις 4 συμμετοχές, εκ των οποίων μόνο δύο στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Αυτή η αλλαγή δεδομένων τον προβλημάτισε, ωστόσο η “χαριστική βολή” ήταν ο αποκλεισμός του από την Εθνική ομάδα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο “Ίβ” άρχισε μέσω του μάνατζερ του να εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις που έχει εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς αναζητεί ομάδα όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Βεβαίως η αποχώρηση του από την Λεβάντε δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του ’16, κάτι που σημαίνει ότι αν αποχωρήσει θα πρέπει να γίνει με την συγκατάθεση του ισπανικού συλλόγου.

Ο παίκτης από την πλευρά του έχει ιδιαίτερα ευχάριστες αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό και το “δέσιμο” που είχε με τους οπαδούς και θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως ακόμη είναι νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News