"Το κονδύλι θα ξεμπλοκαριστεί"

"Το κονδύλι θα ξεμπλοκαριστεί"

Την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός τελικά θα λάβει τα 7 εκ. ευρώ της επιχορήγησης από την Περιφέρεια για την ανακαίνιση του “Απόστολος Νικολαΐδης”, εξέφρασε ο Ηλίας Μιχαλαριάς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, εμφανίστηκε απόλυτα αισιόδοξος πως παρά τα εμπόδια που υπάρχουν αυτή την στιγμή, το Τριφύλλι θα λάβει στο τέλος τα 7 εκ. Ευρώ της επιχορήγησης από την Περιφέρεια για ν’ αρχίσει τα έργα ανακαίνισης στο ”Απόστολος Νικολαΐδης”.

”Είναι θετικό ότι η Περιφέρεια θα κρατήσει ουδέτερη στάση στο θέμα της ένστασης. Εάν περάσουμε το εμπόδιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα έχουμε την υποστήριξη της Περιφέρειας. Είμαι πεπεισμένος ότι το κονδύλι θα ξεμπλοκαριστεί” τόνισε στο Action 24 ο Ηλίας Μιχαλαριάς.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη συμπλήρωσε: ”Οι νομικοί μας έχουν φτιάξει μια πλήρη πρόταση την οποία ελέγξαμε προτού την καταθέσουμε μέχρι την Πέμπτη. Όλοι οι λόγοι που επικαλέστηκε το Ελεγκτικό Συνέδριο για να εκδώσει την απόφαση του είναι μεν βάσιμοι, αλλά έχουν ελλιπή πληροφόρηση και εμείς θα προσκομίσουμε νέα στοιχεία”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News