Στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκαν την Τρίτη οι Χρήστος Δώνης, Σπύρος Ρισβάνης και Διαμαντής Χουχούμης, με τον Παναθηναϊκό ίσως να ζητήσει άδεια για να τους έχει ο Αναστασίου στο φιλικό του Σαββάτου.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Προπονήσεις και όχι αγώνες έχει μόνο η Εθνική Ελπίδων το τρίημερο που έρχεται, με τον Κώστα Τσάνα να έχει στις κλήσεις του τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα οι Χρήστος Δώνης, Σπύρος Ρισβάνης και Διαμαντής Χουχούμης κλήθηκαν στις προπονήσεις της Εθνικής Ελπίδων, με τον Παναθηναϊκό όμως να σκέφτεται να ζητήσει σχετική άδεια.
Όπως αναφέρει η “Sportday”, μιας και οι Ελπίδες δεν έχουν κάποιο αγώνα, αλλά μόνο τρεις προπονήσεις, ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να ζητήσει σχετική άδεια ώστε να έχει ο Γιάννης Αναστασίου τους τρεις ποδοσφαιριστές μαζί του στην Τουρκία για το φιλικό του Σαββάτου κόντρα στην Μπασακσεχίρ Ισταμπούλ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Σοκ» με Μπακασέτα και Πάλμερ-Μπράουν - Το διάστημα απουσίας και τα μας που χάνουν
- Επίσημο: Με απουσίες και επιστροφές η αποστολή του Παναθηναϊκό για Βόλο
- Παναθηναϊκός: Πρόστιμο 400.000 ευρώ από Αλαφούζο σε ποδοσφαιριστές!
- Βοτανικός (γήπεδο Παναθηναϊκού): «Εργασίες συμπύκνωσης εδάφους» (vid)
- Συγκίνησε με Πάρη Δερμάνη ο Γιαννακόπουλος! (pic)