Άδεια για τους τρεις της Ελπίδων
Στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκαν την Τρίτη οι Χρήστος Δώνης, Σπύρος Ρισβάνης και Διαμαντής Χουχούμης, με τον Παναθηναϊκό ίσως να ζητήσει άδεια για να τους έχει ο Αναστασίου στο φιλικό του Σαββάτου.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Προπονήσεις και όχι αγώνες έχει μόνο η Εθνική Ελπίδων το τρίημερο που έρχεται, με τον Κώστα Τσάνα να έχει στις κλήσεις του τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα οι Χρήστος Δώνης, Σπύρος Ρισβάνης και Διαμαντής Χουχούμης κλήθηκαν στις προπονήσεις της Εθνικής Ελπίδων, με τον Παναθηναϊκό όμως να σκέφτεται να ζητήσει σχετική άδεια.
Όπως αναφέρει η “Sportday”, μιας και οι Ελπίδες δεν έχουν κάποιο αγώνα, αλλά μόνο τρεις προπονήσεις, ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να ζητήσει σχετική άδεια ώστε να έχει ο Γιάννης Αναστασίου τους τρεις ποδοσφαιριστές μαζί του στην Τουρκία για το φιλικό του Σαββάτου κόντρα στην Μπασακσεχίρ Ισταμπούλ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία και το προφίλ της Μπέτις
- Μπενίτεθ: Οι πρώτες δηλώσεις και οι ατάκες για την Μπέτις
- «Ανεκδιήγητος ο Λιθουανός διαιτητής» - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην UEFA πριν τον αγώνα
- Συνάντηση οπαδών Παναθηναϊκού με τον... «χειρουργό» Λιθουανό διαιτητή με Πλζεν - Τι συνέβη στο αεροδρόμιο
- Απίθανος Τεττέη: Η ατάκα στον Μπενίτεθ όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή
