"Δεν θα ανεχτούμε άλλη συγκάλυψη"

"Δεν θα ανεχτούμε άλλη συγκάλυψη"

Σκληρή στάση κράτησε στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το «παρών» και να προαναγγέλλει νομικές κινήσεις ακόμα και εις βάρος του προεδρείου της Διοργανώτριας Αρχής.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οπως ενημέρωσαν οι «πράσινοι» ο «ισχυρός άνδρας» του Παναθηναϊκού έθεσε γενικό φορολογικό θέμα, μιλώντας για δημιουργία συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού. Προειδοποίησε, επίσης, ότι δεν θα ανεχτεί την παραμικρή συγκάλυψη της υπόθεσης, τονίζοντας ότι αν γίνει δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά ακόμη και εις βάρους του προεδρείου της Λίγκας.

Αναφορικά με τα θέματα των ΟΦΗ και Πανιώνιου, η θέση του «τριφυλλιού» είναι ότι οι δύο ομάδες έχουν παραβιάσει ποδοσφαιρικούς και άλλους κανόνες. Επομένως θα πρέπει να συζητηθούν και να αποφασιστούν οι όποιες συνέπειες.

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με την καταψήφιση του Γιώργο Μποροβήλου, που έγινε μόνο από την ομάδα του Παναθηναϊκού, από την ΠΑΕ τονίζουν ότι αυτό συνέβη για ιστορικούς λόγους, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν ξεχνάει τον διαιτητή της Ριζούπολης, όσο και για λόγους ανανέωσης ώστε να σταματήσουν να διοικούν το ποδόσφαιρο τα ίδια πρόσωπα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News