Ιβάνοβιτς: "Θέλω πάντα να κερδίζω"

Ιβάνοβιτς: "Θέλω πάντα να κερδίζω"

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε στο κανάλι του Euroleague Greece για τον νέο Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας ότι “έχω στόχο πάντα να κερδίζω. Το ίδιο και ο Παναθηναϊκός”


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αναλυτικά…

Οι πρώτες σας εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό;

Είναι πολύ καλές! Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη συνέπεια του Παναθηναϊκού. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Έχουμε μπροστά μας ένα νέο πρότζεκτ με νέους παίκτες, με έμπειρους παίκτες… Νομίζω ότι αυτός ο συνδυασμός θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα με σκληρή δουλειά.

Οι στόχοι σας με τον Παναθηναϊκό;

Έχω στόχο πάντα να κερδίζω. Ο Παναθηναϊκός το ίδιο! Θα δούμε μια διαφορετική ομάδα, με νέους κι έμπειρους παίκτες. Όπως και να ‘χει, ο στόχος αυτής της ομάδας είναι πάντα να κερδίζει.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας ομάδας που στηρίζεται σε νέους παίκτες;

Προσωπικά θεωρώ ότι οι νέοι παίκτες είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού. Αυτή τη χρονιά πρέπει να ”κερδίσουν” τη συμμετοχή τους, να βγάλουν ενέργεια, να δείξουν ότι μπορούν να πετύχουν πράγματα στον χρόνο που θα έχουν στο γήπεδο. Πρέπει να είναι έτοιμοι όταν σηκωθούν από τον πάγκο για να περάσουν στο παρκέ.

Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει αμυντικό προφίλ. Θέλετε να το αλλάξετε;

Νομίζω ότι η άμυνα είναι το κλειδί. Το μπάσκετ που θα παρουσιάσουμε δεν είναι μόνο αμυντικό. Είναι και επιθετικό. Είναι ένας συνδυασμός. Νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε λίγο πιο γρήγορα. Να κινηθούμε πιο γρήγορα στο παρκέ. Αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξουμε λίγο το συνηθισμένο στυλ του Παναθηναϊκού. Πάντα όμως το παιχνίδι θα στηρίζεται στην καλή άμυνα.

Αθήνα ή Βιτόρια;

Είναι δυο μαγευτικές και διαφορετικές πόλεις. Τις απολαμβάνω και τις δυο!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News